Ostanimo u kontaktu

ONKOVCI IZGUBILI PRVU PRIPREMNU UTAKMICU

Pločani uvjerljivi u srazu s ONK Metković

Objavljeno prije

Nogometaši Jadrana LP iz Ploča u srijedu su na igralištu ONK Metkovića s 4:1 pobijedili istoimenog županijskog ligaša.

Već u prvom dijelu Pločani su imali dva gola prednosti, a dva od ukupno četiri pogotka postigao je Albin Kalfić, dok je za Metković strijelac bio Šiljeg.

Prema riječima trenera Darka Zeljića, nema razloga za zabrinutost s obzirom da do početka prvenstva u Županijskoj ligi prestaju četiri tjedna.

Više je nego jasno da se u redovima Metkovića osjetio manjak rada na travnjaku, pa će trener u dogovoru s igračima u sljedećem razdoblju nastojati otkloniti uočene nedostatke.

14. MEMORIJALNI TURNIR STANKO SIVRIĆ, MEĐUGORJE

Na turniru u Međugorju najbolje su, naravno, metkovske ekipe – ŽRK Metković osvojio zlato i broncu, RA Jerkovac čak tri srebra

Objavljeno prije

Jučer je u Međugorju održana završnica 14. Memorijalnog turnira Stanko Sivrić u kojem su najbolje bile metkovske ekipe.

U finalu za 2004. godište ŽRK METKOVIĆ pobijedio je RA JERKOVAC rezultatom 19:10.

Tako su u najvažnijoj kategoriji na turniru, rukometašice ŽRK Metkovića, 2004. godišta, nakon svih šest uvjerljivih pobjeda, osvojili prvo mjesto. Marijeta Prnjić proglašena je najboljom golmanicom turnira.

RA JERKOVAC osvojila je čak tri srebra s godištima 2008. i mlađe, 2006. i mlađe i 2004. i mlađe.

RA Jerkovac se može podičiti i nagradama za najbolje pojedince: najbolji igrač 2006. godišta Sara Šiljeg, najbolja vratarka 2008. godišta Vanessa Bebić i ponovno najbolji igrač 2004. godišta Lukrecija Krstičević.

U kategoriji 2006. godišta djevojke iz ŽRK METKOVIĆ u utakmici za treće mjesto pobijedile ŽRK MARINA, KAŠTELA rezultatom 11:8.

U jakoj konkurenciji, godište 2006., smoglo je snage u teškim vremenskim uvjetima u zadnja dva dana, kada su igrali četiri odlučujuće utakmice, osvojiti treće mjesto. U borbi za broncu posebno se istakla golmanica Antea Butigan s nekoliko sjajnih obrana te obranjenim sedmercem kada se lomila utakmica.

Izvor i fotografije: ŽRK Metković i RA Jerkovac / Facebook

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije