Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Pionirske ŽNK Neretve nastavljaju sa pripremama za elitni razred hrvatskog ženskog nogometa

Objavljeno prije

Pionirske ŽNK Neretve nastavljaju sa pripremama za novu sezonu. Pod vodstvom trenera Josipa Radića vježba 30 curica, a ova najmlađa kategorija metkovskog prvoligaša natječe se u elitnom razredu hrvatskog ženskog nogometa kao i seniorke kluba s Neretve.

Curice nastupaju u južnoj skupini u konkurenciji s Marjanom, Splitom, Donatom, Omblom i ove godine očekuju odlične rezultate.

Upisi u školu nogometa traju bez prekida, stoga upišite svoju djevojčicu u Neretvinu školu nogometa, – poručuju iz ŽNK Neretva.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije