Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Petar Borovac osvojio broncu na Podravina openu

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

Borci Karate kluba Metković, Ante Krstičević i Petar Borovac odazvali su se pozivu za pripreme muške kadetske reprezentacije Hrvatske u borbama, te su po planu i programu u subotu, 07. travnja, nastupili u Đurđevcu na Podravina openu na kojem je nastupilo 50 klubova sa 480 natjecatelja iz 6 zemalja.

Petar Borovac u kategoriji kadeti – 70 kg osvojio je brončanu medalju, pobjedivši u prvom kolu, u drugom gubi, da bi potom u repasažu pobjedio sa 5:0 i popeo se zasluženo na postolje.

Ante Krstičević je u repasažu izgubio za brončanu medalju, iako je imao podosta udaraca koji su se po mišljenju trenera KK Metković trebali bodovati.

Danas su na rasporedu dva treninga pod vodstvom izbornika te trening mečevi sa reprezentacijom Mađarske. Zadnji vikend priprema predviđen je u Velikoj Gorici gdje će nastupiti i na Velika Gorica openu, prije nastupa na Svjetskom kupu za mlađe i WKF uzraste u srpnju ove godine.

Također po programu su do sada nastupili na Kupu Jadrana u Splitu gdje je Ante Krstičević u kadetima – 63 kg osvojio zlatnu medalju, a Petar dva srebra u kadetima i juniorima, potom su 25. ožujka nastupili u Rijeci na Croatian karate champions cup 2018 – 15th Tad Cup, bez uspjeha, gdje su prije turnira sudjelovali na pripremama reprezentacije pod vodstvom izbornika gosp. Mrzaka.

Karate klub Metković je uporedno, osim sa starijim uzrastima, u završnim pripremama s mlađom ekipom, te su pored brojnih turnira na kojima su osvojili podosta zlatnih medalja, također u više navrata u Čitluku sa tamošnjim klubovima i djelom splitskih karataša odrađivali trening mečeve kao priprema za nadolazeće državno prvenstvo u travnju u Zagrebu, sa kojeg nositelji medalja predstavljaju Hrvatski karate na Balkanskom prvenstvu u Beogradu.

Karate klub Metković

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije