Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Petar Borovac osvojio broncu na Podravina openu

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

Borci Karate kluba Metković, Ante Krstičević i Petar Borovac odazvali su se pozivu za pripreme muške kadetske reprezentacije Hrvatske u borbama, te su po planu i programu u subotu, 07. travnja, nastupili u Đurđevcu na Podravina openu na kojem je nastupilo 50 klubova sa 480 natjecatelja iz 6 zemalja.

Petar Borovac u kategoriji kadeti – 70 kg osvojio je brončanu medalju, pobjedivši u prvom kolu, u drugom gubi, da bi potom u repasažu pobjedio sa 5:0 i popeo se zasluženo na postolje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ante Krstičević je u repasažu izgubio za brončanu medalju, iako je imao podosta udaraca koji su se po mišljenju trenera KK Metković trebali bodovati.

Danas su na rasporedu dva treninga pod vodstvom izbornika te trening mečevi sa reprezentacijom Mađarske. Zadnji vikend priprema predviđen je u Velikoj Gorici gdje će nastupiti i na Velika Gorica openu, prije nastupa na Svjetskom kupu za mlađe i WKF uzraste u srpnju ove godine.

Također po programu su do sada nastupili na Kupu Jadrana u Splitu gdje je Ante Krstičević u kadetima – 63 kg osvojio zlatnu medalju, a Petar dva srebra u kadetima i juniorima, potom su 25. ožujka nastupili u Rijeci na Croatian karate champions cup 2018 – 15th Tad Cup, bez uspjeha, gdje su prije turnira sudjelovali na pripremama reprezentacije pod vodstvom izbornika gosp. Mrzaka.

Karate klub Metković je uporedno, osim sa starijim uzrastima, u završnim pripremama s mlađom ekipom, te su pored brojnih turnira na kojima su osvojili podosta zlatnih medalja, također u više navrata u Čitluku sa tamošnjim klubovima i djelom splitskih karataša odrađivali trening mečeve kao priprema za nadolazeće državno prvenstvo u travnju u Zagrebu, sa kojeg nositelji medalja predstavljaju Hrvatski karate na Balkanskom prvenstvu u Beogradu.

Karate klub Metković

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije