Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Petar Borovac i Lina Šutić ovaj vikend putuju na Grad Prix Slovakia u Bratislavu

Objavljeno prije

Dvoje natjecatelja Karate kluba Metković, junior Petar Borovac i kadetkinja Lina Šutić ovaj vikend odlaze na GRAND PRIX SLOVAKIA, u Bratislavu.

U organizaciji Hrvatskog karate saveza ovaj vikend odlaze u Slovačku na međunarodni karate turnir Grand Prix Slovakia, na kojem će nastupiti 2016 natjecatelja iz 22 zemlje.

Petar će u kategoriji juniori -76 kg imati 29 protivnika iz 8 nacionalnih saveza, dok će Lina u kategoriji kadetkinje +54 kg imati 54 protivnice  iz 10 nacionalnih saveza.

Našim karatašima želimo puno uspjeha na turniru!

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije