Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

KARATE KLUB METKOVIĆ

Petar Borovac i Lina Šutić ovaj vikend putuju na Grad Prix Slovakia u Bratislavu

Objavljeno prije

Dvoje natjecatelja Karate kluba Metković, junior Petar Borovac i kadetkinja Lina Šutić ovaj vikend odlaze na GRAND PRIX SLOVAKIA, u Bratislavu.

U organizaciji Hrvatskog karate saveza ovaj vikend odlaze u Slovačku na međunarodni karate turnir Grand Prix Slovakia, na kojem će nastupiti 2016 natjecatelja iz 22 zemlje.

Petar će u kategoriji juniori -76 kg imati 29 protivnika iz 8 nacionalnih saveza, dok će Lina u kategoriji kadetkinje +54 kg imati 54 protivnice  iz 10 nacionalnih saveza.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Našim karatašima želimo puno uspjeha na turniru!

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije