Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KUP JADRANA 2019.

Pet medalja za Karate klub Knez Domagoj, Dean Knežić zlatni!

Objavljeno prije

Članovi Krate kluba Knez Domagoj danas su u Splitu nastupili na Kupu Jadrana gdje su sa svoja 23. natjecatelja osvojili 5 medalja, od čega četiri u borbama i jednu u katama.

Zlatnu medalju osvojio je Dean Knežić u borbi mlađih učenika u kategoriji od -26kg.

Brončane medalje osvojili su:
Kljusurić Matej u kategoriji ml.učenici -38
Plećaš Lucija u kategoriji učenice -36
Vasilj Erika u kategoriji ml.učenice -32
Bebić Ana u kategoriji ml.kadetkinje +55

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U katama brončanu medalju osvojila je Lazarević Jelena u kategoriji ml.učenica, dok su za klub još uspješno u borbama nastupili: Bubalo Gabriela, Begić Josipa, Lazarević Jelena, Ilić Jure, Plećaš Lucija, Ilić Petar i Kljusurić Petra, a u katama i naši najmlađi natjecatelji: Plećaš Antonija, Čolović Julijana, Čolović Teona, Bebić Gabrijela, Bukovac Gabrijela, Zovko Jakov, Karmen Kraljević, Bulum Katja, Bebić Lucija, Ivanković Petra i Plećaš Stipan.

KK Knez Domagoj

Čestitamo našim mladim sportašima.

PRIPREMNE UTAKMICE

Neretva neodlučeno s Premijer ligašem Leotarom u Trebinju

Objavljeno prije

Autor

U pripremnom razdoblju u cijelom svijetu sastaju se sportske momčadi različitih statusa, rangova natjecanja i kvalitete. Nekada je , šezdesetih godina prošloga stoljeća Metković je bio „eldorado“ za pripreme Radničkog iz Niša, Željezničara iz Sarajeva, Rudara iz Kaknja, te klubova iz Češke i drugih zemalja.

Danas Metković nije stjecište za pripreme klubova pa Neretva i drugi moraju osim igranja na vlastitim terenima često i gostovati kako bi determinirali stanje vlastite forme i spremnosti.

Ovoga vikenda nogometaši Neretve gostovali su u Trebinju gdje su s Premijer ligašem Leotarom odigrali vrijednih 0:0.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

-Odigrali smo vrlo dobro i primljeni smo vrlo dobro. Mislim da je to bio prvi susret Leotara i Neretve nakon skoro 60 godina, odnosno poznatih događaja na jednoj utakmici u Metkoviću. Domaći su željeli pobjedu u to nema sumnje, trkački su bili dominantniji, a naš igrač Buhač pogodio je prečku vratara Leotara. Uslijedile su promjene u sastavima a mi smo u drugom dijelu igrali sa sedam juniora. Posve sam zadovoljan nastupom i pristupom naših igrača -rekao je trener Neretve Mario Svaguša.

U srijedu će Neretva igrati s Imotskim, a u subotu sa Solinom.

U ovom pregledu sportskih zbivanja treba reći da je ONK Metković gostovao u Međugorju gdje je od Širokog Brijega izgubio 5:0.

Jadran LP je s juniorima Hajduka odigrao 0:0, dok je Zrinjski u Međugorju s 2:1 bio bolji od Neretvanca.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije