Ostanimo u kontaktu

NOVI USPJEH BOĆARA METKOVIĆA

Pao je i Komolac na vlastitom terenu

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Boćari Metkovića grabe prema jednom od tri mjesta na prvoligaškoj ljestvici 1. HBL Jug, s osnovnim ciljem ulaska u Jedinstvenu prvu ligu.

U subotu su, možda malo teže nego se mislilo, kao gosti savladali BK Komolac s 11:15.

Nije počelo najbolje za Metković jer su njegovi boćari na početku gubili sa 6:2, ali su se na vrijeme razbudili i poravnali na 9:9. A onda su dobili u sve tri zadnje discipline tako da je konačan odnos poena glasio 11:15 ! Više nego zaslužena pobjeda, iako treba reći da je Komolac pružio neočekivano snažan otpor.

Bila je to zapravo uvertira, pred veliki boćarski derbi sljedeće subote u Metkoviću, između Metkovića i vodećeg Bistona.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije