PRVENSTVO METKOVIĆA IGRANO U DUBROVNIKU?

Otvoreno prvenstvo Metkovića u tenisu pripalo redom Dubrovčanima

Objavljeno 2. travnja 2017. u kategorijama: Dubrovnik, Foto Galerija, News, Sport.

Teniski klub Metković

Galerija

Završeno je Otvoreno prvenstvo Metkovića za uzraste do 12 godina, zbog nemogućnosti igranja u Metkoviću, organizirano u Dubrovniku, što je jedinstveni slučaj – ističu organizatori.

U vikendu za nama prikazan je odličan tenis u ženskom i muškom dijelu turnira. Sudjelovalo je tridesetero djece. Najbolja među djevojčicama bila je Leticia Tarocco, članica TK Ragusa, koja je u finalu pobijedila svoju klupsku suigračicu Manuelu Mijović, 6/0,6/0.
U muškoj konkurenciji najbolji je bio Marko Baničević, TK Dubrovnik koji je pobijedio člana TK Ragusa, Nea Novakovića rezultatom 6/0,6/0! Ženske parove su osvojili Tarocco – Mijović protiv Ivanković-Zorić 7/5,6/3, a muške Baničević – Kačer pobijedivši Novaković – Bekić 7/5,6/2.

– Turnir je uspješno organiziran te ovim putem upućujemo još jedno veliko hvala dragim prijateljima iz TK Ragusa, koji su sve ovo i omogućili. Nadamo se dogodine da ćemo ovaj i slične događaje organizirati u Metkoviću, uz samo malo sluha gradski vlasti, – nakon turnira rekao je Pavo Magzan, predsjednik TK Metković.

Komentari