Ostanimo u kontaktu

5. MARATON LAĐARICA

Bjelovarske Nereide prve, Opuzenke druge, Metkovke treće

Objavljeno prije

Maraton lađarica 2018 (81)

Jučer je od Lučkog mosta u Metkoviću do Starog mosta u Opuzenu odveslan već šesti Maraton lađarica na kojem su prve kroz cilj prošlje bjelovarske Nereide.

Stazu dugu 10 kilometara druge su izveslale Opuzenke (Udruga za očuvanje neretvanske baštine Opuzen), a treće Metkovke. Četvrte su bile lađarice iz Siska, a peta pomlađene prošlogodišnje pobjednice Gusarice Metković. Ovogodišnje debitantice,  iz Sombora na cilj su stigle šeste.

U Metkoviću se, u sklopu Noći lađara, održala dodjela medalja na kojoj je Nereidama medalje i zlatni štit kneza Domagoja Nereidama uručio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan. Srebrnu medalju i štit Opuzenkama je uručio Pavo Delija, a brončanu Metkovkama direktor Udruge lađara Neretve Dalibor Obradović. Štitevima su nagrađene i ekipe od četvrtog do šestog mjesta, a redom su im ih uručili članica Organizacijskog odbora maratona Željana Musulin, Zdravka Marušić i predsjednik gradskog vijeća Hrvoje Bebić.

Noć lađara nastavila se uz rižot, veselje i pjesmu, a kako je sve izgledalo možete vidjeti u našoj fotogaleriji i u videima starta u Metkoviću, cilja u Opuzenu i dodjele medalja koje smo prenosili putem naše Facebook strancie.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije