ŽRK METKOVIĆ-VETERANKE

Otvoreno pismo rukometnih veteranki Metkovića

Prenosimo u cijelosti otvoreno pismo rukometnih veteranki vezano za najnovija događanja u Ženskom rukometnom klubu Metković.

Objavljeno 9. siječnja 2014. u kategorijama: Metković, News, Rukomet, Sport.

Prenosimo u cijelosti otvoreno pismo rukometnih veteranki vezano za najnovija događanja u Ženskom rukometnom klubu Metković.

Poštovani,

U svezi najnovijih događanja u ženskom rukometnom klubu Metković, želimo Vas ovim putem izvijestiti slijedeće i iznijeti naš stav.

Na prošlogodišnjoj izbornoj skupštini održanoj u mjesecu kolovozu 2013.g.,bile smo pozvane od strane gosp.Nina Šešelja, te smo se tom pozivu odazvale. Na istoj skupštini naše članice, gđa.Šima Matić i gđa.Ivana Srna izabrane su,jednoglasno,u tijela skupštine. Mi, ŽRK Veteranke smo tim činom postale dio ŽRK Metković, te smo dobile termin u sportskoj dvorani jedan dan u tjednu. U dogovoru sa predsjednikom skupštine,treninge smo imale utorkom od 20,30 do 21,30 h. Iako nam je obećano da ćemo imati cijeli teren, od prvog dana koristile smo pola terena, što smo i prihvatile.

Početkom ove godine odnosno početkom pripremnih treninga, došle smo 7.1.2014.g. na termin u 20,30 h smatrajući da se ništa nije promijenilo, s obzirom da nismo dobile nikakvu obavijest. Ne znajući da su se termini promijenili i da mi veteranke nemamo taj lanjski dodijeljeni termin, zatražile smo objašnjenje od ravnatelja sportskih objekata i gosp. Nina Šešelja. Tad smo saznale da više nemamo taj termin već da možemo koristiti termin četvrtkom od 21 do 22 h kao rekreacija uz naknadu od 300,00 kuna. S obzirom da smo na skupštini ŽRK Metković legalno izabrane kao članice kluba,postavile smo pitanje kako smo sad rekreacija i zašto ne možemo koristiti dvoranu uz naš matični klub.

Telefonskim pozivom gosp. Gorana Komazina, tajniku ŽRK Metković gosp. Tomislavu Komazinu i upitom da li Veteranke pripadaju klubu, odgovor je bio NE. Na pitanje, da li su naše članice izabrane u tijela skupštine (Upravni i Nadzorni odbor) odgovor je bio NE.

Od strane našeg matičnog kluba,proziva nas se da želimo osnovati novi klub, da želimo izvanrednu skupštinu, da želimo smjene…

NE !    JASNO I GLASNO: NE !

Žrk Veteranke Metković ne žele ništa od matičnog kluba! Gosp. Nino Šešlj nas je pozvao da „uđemo“u klub i da pomognemo jer je normalno da pripadamo klubu iz kojeg smo ponikle, kao što je to u cijelom svijetu,naglasivši da ženski rukometni klub neće postojati ako u njemu nisu veteranke, na što mu se od srca zahvaljujemo jer je zaista pokušao sve učiniti, ali ..na žalost, nije uspio. Ne tražimo objašnjenje, razloge…nema potrebe jer mi  ne ovisimo o našem matičnom klubu, a imale smo veliku želju i mogućnost da pomognemo.

Pet godina smo trenirale u dvorani u Opuzenu jer nismo mogle dobiti termin u našoj dvorani i zaista smo u Opuzenu lijepo primljene.  

Prihvaćanjem prijedloga gosp. Šešelja, izgubile smo termin u Opuzenu, a u Metkoviću nismo dobile ono što nam je obećano.

Ovo smo napisale zbog svih zlih priča koje kruže gradom. Mi smo Udruga ŽRK METKOVIĆ-VETERANKE, sa našim Statutom,našom predsjednicom , sa našim žigom, sa našim članicama (45 žena od 30 – 70 godina)…treniramo i dalje, na sve turnire veterana i veteranki rukometa u Hrvatskoj i izvan lijepe naše  smo pozvane i dobro primljene gdje predstavljamo naš grad…financiramo se same od članarina i od naših sponzora. Imamo dresove,lopte…a najvrednije je što imamo srce za rukomet!

Žalosti nas samo činjenica što ne možemo reći ostalim veteranskim klubovima da smo pri našem matičnom klubu, na što se sve veteranske ekipe ponose. Mi smo bile ŽRK RAZVITAK i poslije ŽRK METKOVIĆ..lijepa uspomena,zadržana u našim srcima.

Našem matičnom klubu želimo da ostvare svoje želje i ciljeve , a mi smo uvijek tu sa željom da pomognemo.

Postojale smo, postojimo i postojat ćemo sve dok god srca imamo.

Nadamo se da smo s ovim pismom odagnale svaku nepotrebnu sumnju u bilo kakvo ne prihvaćanje odluka Skupštine ŽRK Metković i da smo jedan „problem“ manje u našem gradu“,-  uz sportski pozdrav potpisuje ŽRK „METKOVIĆ-VETERANKE“.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari