Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

COCA-COLA CUP 2018.

Otvorene prijave za najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Coca-Cola Cup 2018 (6)

Prijave za Coca-Cola Cup 2018. otvorene su od 15. veljače i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih. ”Osim sportskog i natjecateljskog dijela turniri su platforma kroz koju djeca svoje vrijeme iskoriste za druženje, razvijaju temeljne životne vrijednosti i osvještavamo ih o važnost suživota s prirodom” istaknuli su organizatori.
Rekordnu 2017. godinu obilježilo je više od  30.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 80 gradova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.

Prijavi se i Budi dio igre:

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja.

Ekipe će se moći prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

Sportske igre mladih: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/

Coca-Cola Cup Hrvatska: https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

i  na Instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije