Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NE PROPUSTITE

Ostao je samo jedan dan za prijave na metkovsku Skalinadu!

Objavljeno prije

Još je samo jedan dan preostao za prijave za povratničko izdanje metkovske Skalinade.

Na utrku je prijavljeno više od 200 natjecatelja iz 8 država svijeta, a prvi put u Metkoviću trčati će atletičari iz Rusije, Makedonije, Italije.

Start je kronometarski gdje će svaki natjecatelj startati u pravilnim razmacima od 30 sekundi.

Prijave za sve uzraste su otvorene do 10.03.2019 ili do popunjena limita koji su navedeni u raspisu utrke, sa napomenom da djeca koja pohađaju osnovnu školu, ne plaćaju kotizaciju a u sklopu startnog paketa očekuje ih startni broj, finišerska medalja i ručak iza utrke.

Materijali koji će se koristiti na utrci, te startni paketi koje dobivaju natjecatelji, svi materijali su pod eko certifikatima, te utrka ima nultu toleranciju na otpad bilo kakve vrste.
Projekt je sufinanciran sredstvima EU-a, Interreg Italy-Croatia , Zero Waste Blue Platforma.

Prijaviti se možete putem servisa Stotinka.hr

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije