Ostanimo u kontaktu

NERETVANI POKORILI VLAŠIĆ

Opuzen prvi, a Otpisani treći na Međunarodnom rukometnom turniru za veterane

Objavljeno prije

VRK Otpisani

VRK Opuzen pobjednik je Međunarodnog rukometnog turnira za veterane Srce Bosne koji se održao na Vlašiću od 12. do 15. travnja, a VRK Otpisani Metković zauzeo je treće mjesto. Drugi je VRK Zadar.

Na turniru su sudjelovale 22 veteranske ekipe iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i BiH.

Otpisani su u razigravanju po grupama najprije pobijedili domaćina VRK Travnik s 8:4, zatim Boku Kotorsku s 5:0, a u polufinalu su pobijedili Bjelovar s 8:7.

VRK Opuzen se u polufinalnoj utakmici sastao s veteranima Bosne koja je završila rezultatom 5:5 nakon čega su se izvodili sedmerci te je na kraju Opuzen s krajnjim rezultatom 7:6 prošao u finale u kojem su igrale i Otpisani i Zadar.

Metkovci su izgubili prvu finalnu utakmicu od Zadra s 9:7, a Opuzenci su sa Zadranima odigrali neriješeno (4:4). Opuzenu je za osvajanje turnira bila potrebna pobjeda protiv Otpisanih s tri gola razlike u čemu su uspjeli i pobijedili s rezultatom 9:4.

Najboljim igračem proglašen je Nica Lovrić iz Otpisanih, a najbolji golman je Opuzenac Željko Mrkoci.

Za VRK Opuzen nastupili su Željko Mrkoci, Toni Deak, Ivica Ključe, Vedran Jurinović, Ivan Mataga, Ante Franić, Dragan Marinković, Ivica Odak, Robert Ključe, Marinko Prović i Goran Butigan. Trener: Boris Šiljeg.

Za VRK Otpisani nastupili su Nikica Lovrić, Darko Družijanić, Joško Jukić, Andeas Dominiković, Jure Šunjić, Domagoj Rajić, Ante Zovko, Jurica Zovko, Petar Volarević, Alen Prusac, Marijo Majić i Matko Jerković (igrač-trener).

Nastavi čitati
Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije