Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA PORAŽENA OD SPLITA

Opet šest pogodaka u mreži Neretve

Objavljeno prije

U 5. kolu prvenstva Prve nogometne lige za žene, Neretva je doživjela identičan poraz kao i u prošlom kolu u Osijeku gdje je bila gost.

Na svom terenu u nedjelju Metkovke su poražene od najbolje hrvatske ekipe Splita s 0:6 (0:1), a da na vratima Neretve nije bila Jelena Kešina koja je zaustavila najmanje pet vrlo teških i opasnih udaraca, pitanje kako bi na kraju glasio konačan rezultat. Treneri Markota i Mijoč na klupi za pričuve nisu imali niti jednu igračicu, pa da su i pokušali osvježiti ekipu protiv jakog Splita, nisu mogli.

Splićanke su u svim elementima nogometne igre bile bolje i preciznije, kontrolirale su igru i kretanje rezultata pa je njihova pobjeda više nego zaslužena.

Pogotke za vodeću ekipu lige postigle su: Pezelj (23. minuta), Lubina (48.), Bukač (54.,11.), Pedić (61.), Kalamiza (67.), Kolgjeraj (84.).

Sudio je Lukša Klaić (Konavle).

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije