Ostanimo u kontaktu

1. ŽUPANIJSKA LIGA

ONK Metković želi nastaviti berbu bodova

Objavljeno prije

ONK Metković, cover

U nedjelju s početkom u 14 sati ONK Metković u okviru natjecanja 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske na svom terenu dočekat će i odmjeriti nogometne vještine s momčadi Župe Dubrovačke.

Metković se nakon šest kola nalazi na prvom mjestu sa 16 bodova i gol-razlikom 17:1, dok je Župa na trećem mjestu sa 12 osvojenih bodova (drugi je Gusar, također s 12 bodova).

Bit će to bez sumnje, veliki derbi i ispit za jedne i druge, napose za Metkovce koji odavna nisu ostvarili tako bajkoviti start u prvenstvu. S druge strane Župljani su stnadradno dobri svake sezone, a u svojim redovima imaju i rasnog strijelaca Velimira Kajbu koji je u prošlom kolu četiri puta savladao vratara Žrnova.

Metković je posložio respektabilnu momčad u kojoj svaki igrač zna što mu je činiti, a svi zajedno djeluju kao skladna i složna obitelj. Darko Zeljić na mjestu trenera unio je određene novitete u radu, igrači ga slušaju i odgovorno se odnose prema klubu pa ni rezultati nisu izostali.

Medić, Borovac, Dominiković, Jelčić, Marević, Boras, Mijoč, Ćužić i ostali momci u nedjelju imaju novu priliku za vlastito dokazivanje i doprinos uspjehu svoga kluba. Utakmica neće biti lagana, u to smo sigurni, ali polet s kojim igraju nogometaši Metkovića daje navijačima razloge za optimizam.

Piše: Perko Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije