Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

ONKOVCI ISTRČALI

ONK Metković započeo pripreme za nastavak sezone

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Stariji i mlađi igrači ONK Metković istrčali su konačno na svoj teren kako bi započeli pripreme za nastavak natjecanja, seniori kao prvaci Prve županijske lige s tri boda prednosti ispred  drugoplasirane Croatie, a mlađi u svojim stupnjevima natjecanja.

Stručni stožer dobro organiziranog kluba s desne strane Neretve na čelu s Tomislavom Plećašem, ima na raspolaganju 23 igrača, među kojima je i mladi igrač Renato Primorac koji je došao iz NK Neretva.

Od utorka igrači vježbaju na umjetnoj travi uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kako je propisano, a to znači da do daljnjega ne mogu koristiti (ne smiju) ni vlastite svlačionice odnosno sanitarne uređaje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Niti jedan igrač prve momčadi nije zatražio istupnicu pa je iz te spoznaje vidljivo koliko vole svoj klub i koliko teže povratku na teren.

Čelništvo i stručni stožer planirali su odigravanje prijateljskih utakmica s Neretvom, Jadranom LP, Neretvancem i Posušjem.

MOGU LI BOĆARI METKOVIĆA DO BODOVA U SPLITU?

Markica Dodig: ‘Idemo u Split boriti se i igrati kako najbolje umijemo’

Objavljeno prije

Autor

U šestom kolu hrvatske boćarske Super lige, boćari Metkovića gostuju u Splitu i igraju s ekipom Sokol Orbico.

Ako bismo valorizirali susret s Istra Porečom i zasluženu pobjedu Metkovića, te osvajanje prva tri boda, tada bi se i u Splitu mogla očekivati zanimljiva boćarska utakmica, pa i bodovi za goste.

Međutim, voditelj BK Metković Markica Dodig decidirano kaže:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Svakako da želimo pobjedu, to je sportski i to je ljudski, samo je pitanje kako do nje doći. Mi jesmo pobijedili Porečane i tako stekli solidnu poziciju da u nastavku natjecanja osvojimo još nekoliko bodova u igri sa sebi ravnima odnosno ekipama koje imaju malo bodova (Vargon, Marinići), a nakon toga putujemo u goste Otoku koji je bez bodova. Ponavljam, idemo u Split boriti se, igrati kako najbolje umijemo, pa ćemo vidjeti što će na kraju biti. Ide nas 12, svi su sposobni za igru pa očekujem zanimljiv dvoboj-rekao je legendarni boćar i nekadašnji svjetski prvak Markica Dodig. Utakmica Sokol Orbico- Metković na rasporedu je u subotu, 27. studenog s početkom u 15 sati .

Na ljestvici su vodeći Biston, Istra Poreč i Zrinjevac , svi sa po 12 bodova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije