Ostanimo u kontaktu

ONKOVCI ISTRČALI

ONK Metković započeo pripreme za nastavak sezone

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Stariji i mlađi igrači ONK Metković istrčali su konačno na svoj teren kako bi započeli pripreme za nastavak natjecanja, seniori kao prvaci Prve županijske lige s tri boda prednosti ispred  drugoplasirane Croatie, a mlađi u svojim stupnjevima natjecanja.

Stručni stožer dobro organiziranog kluba s desne strane Neretve na čelu s Tomislavom Plećašem, ima na raspolaganju 23 igrača, među kojima je i mladi igrač Renato Primorac koji je došao iz NK Neretva.

Od utorka igrači vježbaju na umjetnoj travi uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kako je propisano, a to znači da do daljnjega ne mogu koristiti (ne smiju) ni vlastite svlačionice odnosno sanitarne uređaje.

Niti jedan igrač prve momčadi nije zatražio istupnicu pa je iz te spoznaje vidljivo koliko vole svoj klub i koliko teže povratku na teren.

Čelništvo i stručni stožer planirali su odigravanje prijateljskih utakmica s Neretvom, Jadranom LP, Neretvancem i Posušjem.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije