PRIJATELJSKI SUSRET

ONK Metković ugostio ekipu Hajduka iz Splita

Velik dan za nogometni klub s desne strane Metkovića, danas ih je po prvi put u povijesti kluba posjetio Hajduk iz Splita

Objavljeno 19. veljače 2014. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

DSC_0279

Velik dan za nogometni klub s desne strane Metkovića, danas ih je po prvi put u povijesti kluba posjetila ekipa Hajduka iz Splita. Kako je Hajduk jučer igrao također prijateljsku utakmicu sa talijanskim Udineseom, Metković je posjetila kombinirana postava, odnosno nastupilo je pet prvotimaca.

Ekipa, a ne klub!

Domaćini su se potrudili da posjet Metkoviću Splićanima ostane u lijepom sjećanju, odnosno prije svega da to bude jedan prijateljski susret, a naravno i utakmica.

U međuvremenu do utakmice ekipu Hajduka upoznali s radom Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj, gdje je ujedno u posjetu bila i dožupanica Marija Vučković te su zajedno pogledali pogon za izradu suvenira, razmijenili darove i samim susretom uljepšali dan članovima Udruge. Nakon ručka Splićane su upoznali s drevnom Naronom, po povratku iz Pruda proveli su ih kroz Arheološki muzej Narona u Vidu.

ONK METKOVIĆ – NK HAJDUK 0:1 (0:1)

Odavno Štruvino nije bilo popunjeno kao danas, tribina puna svih uzrasta i podjednako navijanje za obje momčadi. Iako prijateljska utakmica, domaćini su se trudili izbjeći sporednu ulogu, no Hajduk je ipak bio malo bolji protivnik, što se pokazalo već u prvom poluvremenu kada je u 45. minuti pobjednički pogodak postigao mladi Toni Žile. U drugom poluvremenu Metkovci su napravili nekoliko izmjena, bilo je prilika na obje strane, ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Utakmica će ostati zapamćena i po tome što su se od igranja oprostili dugogodišnji kapetan i ikona kluba, Mile Bebić Đildo, te nešto mlađi suigrač Josip Ereš.

Nakon utakmice ekipe i prijatelji uputili su se na druženje i zajedničku večeru u Prud. Kako je bilo pogledajte u kratkoj fotogaleriji, više fotografija popratite na Facebook stranici.

Galerija

 

 

Komentari