Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

PRIJATELJSKI SUSRET

ONK Metković ugostio ekipu Hajduka iz Splita

Objavljeno prije

DSC_0279

Velik dan za nogometni klub s desne strane Metkovića, danas ih je po prvi put u povijesti kluba posjetila ekipa nogometnog kluba Hajduk iz Splita. Kako je Hajduk jučer igrao također prijateljsku utakmicu sa talijanskim Udineseom, Metković je posjetila kombinirana postava, odnosno nastupilo je pet prvotimaca.

Ekipa, a ne klub!

Domaćini su se potrudili da Splićanima posjet Metkoviću ostane u lijepom sjećanju, odnosno prije svega da to bude jedno ugodno druženje, a i odigrana prijateljska utakmicu.

U međuvremenu do utakmice ekipu Hajduka upoznali s radom Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj, gdje je ujedno u posjetu bila i dožupanica Marija Vučković te su zajedno pogledali pogon za izradu suvenira, razmijenili darove i samim susretom uljepšali dan članovima Udruge. Nakon ručka Splićane su upoznali s drevnom Naronom, a po povratku iz Pruda proveli su ih kroz Arheološki muzej Narona u Vidu.

ONK METKOVIĆ – NK HAJDUK 0:1 (0:1)

Odavno Štruvino nije bilo popunjeno kao danas, tribina puna svih uzrasta i podjednako navijanje za obje momčadi. Iako prijateljska utakmica, domaćini su se trudili izbjeći sporednu ulogu, no Hajduk je ipak bio malo bolji protivnik, što se pokazalo već u prvom poluvremenu kada je u 45. minuti pobjednički pogodak postigao mladi Toni Žile. U drugom poluvremenu Metkovci su napravili nekoliko izmjena, bilo je prilika na obje strane, ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Utakmica će ostati zapamćena i po tome što su se od igranja oprostili dugogodišnji kapetan i ikona kluba, Mile Bebić Đildo, te nešto mlađi suigrač Josip Ereš.

Nakon utakmice ekipe i prijatelji uputili su se na druženje i zajedničku večeru u Prud. Kako je bilo pogledajte u kratkoj fotogaleriji, više fotografija popratite na Facebook stranici.

 

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije