Ostanimo u kontaktu

PROMOCIJA NOVIH DRESOVA

ONK Metković u subotu igra prijateljsku utakmicu s NK Široki Brijeg u sklopu zimskih priprema

Objavljeno prije

Zimske pripreme već tradicionalno u ONK Metković označavaju prijateljske utakmice s atraktivnim protivnicima, pa će tako Onkovci odmjeriti snage s višestrukim prvakom Bosne i Hercegovine, momčadi NK Široki Brijeg.

S obzirom da su Plavi s Pecare u aktualnoj sezoni nastupali u kvalifikacijama za Europsku ligu, može se reći da će ova utakmica ujedno biti i promocija novih dresova protiv europskog protivnika.

Momčad koja po Transfermarkt.de vrijedi 5,25 miljuna eura tako će prvu utakmicu u 2020. godini odigrati upravo protiv ONK Metković.

Ovaj susret je na rasporedu u subotu 18.01.2020. s početkom u 14.00 sati u Trening kamp NK Široki Brijeg – “Musa/Karačić.

Izvor: ONK Metković

HRVATSKI TIGAR

Umro legendarni borac Branko Cikatić

Njemački časopis Karate Budo Magazine 1989. dodijelio mu je nagradu Zlatna rukavica i proglasio ga najpopularnijim borcem na svijetu. Spomenimo kako su tom prilikom iza Hrvatskog tigra ostali velikani kao što su Jean-Claude van Damme i Chuck Norris

Objavljeno prije

Umro je Branko Cikatić (65), jedan od najvećih boraca u povijesti, legendarni ‘hrvatski tigar’.

Cikatić je prava legenda borilačkih sportova i osvajač mnogih europskih i svjetskih medalja u tajlandskom boksu i kik-boksu. Hrvatski borac pokorio je Aziju, a posebno popularan bio je u Japanu, gdje se često borio tijekom profesionalne karijere. Najviše će se pamtiti da je Hrvatski tigar bio prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prix, koji je osvojio u Japanu 20. travnja 1993. godine.

Njemački časopis Karate Budo Magazine 1989. dodijelio mu je nagradu Zlatna rukavica i proglasio ga najpopularnijim borcem na svijetu. Spomenimo kako su tom prilikom iza Hrvatskog tigra ostali velikani kao što su Jean-Claude van Damme i Chuck Norris.

Od devedesetih je u Hrvatskoj trenirao mlade borce te je osnivač Hrvatskog saveza tajlandskog boksa. Cikatić je snimio i film ”Skyscraper” u kojem je glumio  s Anne Nicole Smith. Nije se dugo zadržao u glumačkim vodama jer znao je reći: “Takav život nije za mene.”

Legendarni ‘hrvatski tigar’ dugo se borio za život, a problemi su počeli u svibnju 2018. godine kada je završio u bolnici.

Sepsa, bolnička bakterija, plućna embolija, a zatim i Parkinsonova bolest, sve je to morao nositi sa sobom veliki hrvatski borac. Cikatić je član Kuće slave splitskog sporta.

Piše: Vecernji.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije