Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

1. ŽNL

ONK Metković u prvom kolu u Potomju

Objavljeno prije

ONK Metković, cover

Prvenstvo u 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanskoj počet će u nedjelju, a nogometaše ONK Metković prvi ispit u Potomju u nedjelju u 16 sati i 30 minuta u susretu s domaćim Grkom. Stari su to suparnici koji su do sada odmjerili snage puno puta pa se i dobro poznaju.

A o stanju u redovima ONK Metkovića više smo doznali u razgovoru s tajnikom, igračem i trenerom Marinom Jelčićem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

-Tijekom 50-dnevnih priprema radili smo veoma ozbiljno pod vodstvom našeg trenera Darka Zeljića i pomoćnika. Odigrali smo četiri pripremne utakmice i samo jednu smo izgubili i to u Višićima (1:0).

Na treninzima je bilo više od 20 igrača, a isto je stanje i danas. Na našu sreću vratio nam se Marin Mišanović, igrač neupitnih vrijednosti. Prije dva dana pristupio nam je igrač Darijo Barbir na preporuku trenera Gorana Prolete, pa će Barbir u našemu klubu godinu dana stjecati iskustvo. Otišao nam je Drago Jelavić u Gusar, iako bi s njim bili još jači. Kako je završila poslovna sezona, treneru su se javili Marko Borovac i Josip Mioč. Oni su se uključili u aktivan rad našega kluba. Ističem u ime uprave kluba naše golemo zadovoljstvo dolaskom u klub Utovca, Deaka, Medića, Jerkovića i svih spomenutih. Mi nismo dobili samo kvalitetne igrače već i osobe  visokih ljudskih potencijala. Uklopili su se u naše redove kako se samo poželjeti može. Stoga smatram da ćemo biti složniji i moćniji nego prošle sezone. Atmosfera je vrlo pozitivna, a uz malo rezultatske sreće bit će i još pozitivnija – kazao je Jelčić.

ONK Metković je zadržao igračko jezgro (Boras, Borovac, braća Plećaš, a Tomislavu će sljedeća sezona biti dvadeseta u dresu ONK Metkovića), Šiljeg i drugi. Osim toga Tomislav Plećaš, Marin Jelčić i Luka Borovac dobili su trenerske C licence i već aktivno rade s mladima.

Trener Zeljić uoči početka sezone kaže: – Dobro smo radili, igrači su bili odgovorni i dali su sve što mogu sukladno svojim mogućnostima. Atmosfera u klubu je dobra, njeguje se prijateljstvo uz rad, a kad se tako radi mislim da ni rezultati ne bi smjeli izostati. Klub ima jasnu viziju razvoja i u takvom okruženju uz sve teškoće ugodno je i raditi.-

O rezultatu u Potomju teško je govoriti, ali naši sugovornici drže da bi gostovanje moglo biti uspješno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije