Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DOBRO BI DOŠLI BODOVI IZ SMOKVICE

ONK Metković u ponedjeljak gostuje u Smokvici

Objavljeno prije

Nakon osvojenog boda na Lapadu u Dubrovniku (1:1) u srazu sa Župom dubrovačkom, nogometaši ONK Metković zadržali su prvo mjesto na ljestvici Prve županijske nogometne lige s respektabilnih 26 bodova iz 11 utakmica. Onkovci su ostvarili 8 pobjeda, dva neodlučena ishoda i jedan poraz ! Za pohvalu i nadanja za nove uspjehe. Uz to mrežu svojih takmaca pogađali su igrači Metkovića 26 puta, a njihov vratar samo je 12 puta „kapitulirao“.

Očito je da se radi i homogenoj cjelini i momčadi koja zna što radi i koji su joj ciljevi.

Na Uskršnji ponedjeljak Metkovci će gostovati u Smokvici gdje će igrati s domaćim Jadranom, momčadi koja je na osmom mjestu s 13 bodova.

Nema sumnje da će i jedni i drugi tražiti pobjedu, kojoj su prema našem skromnom mišljenju ipak bliži gosti.

Na ljestvici je druga Croatia s 22 boda koliko ima i Župa dubrovačka na trećem. Maestral iz Krvavca na devetom je mjestu s 11 bodova, dok se Gusar iz Komina nalazi na sedmom mjestu s 13 osvojenih bodova

Evo i rasporeda utakmica:

  • Maestral-Konavljanin
  • Žrnovo-Slaven
  • Jadran (s)-ONK Metković
  • Župa dubrovačka-Hajduk 1932
  • Sokol (D)-Orebić
  • Croatia-Gusar.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije