Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKA LIGA SVE UZBUDLJIVIJA

ONK Metković u borbi među prvih pet klubova, može li u Veloj Luci do željenog cilja

Objavljeno prije

Da prvenstvo nogometaša u prvoj županijskoj ligi postaje sve zanimljivije i zanimljivije dokazuje i mala razlika u bodovima među prvih pet klubova.

Tako vodeća Croatia ima 30 bodova, a zatim slijedi Župa dubrovačka s 27 te Gusar, Slaven i ONK Metković sa po 25 bodova.

U nedjelju je veliki derbi između Croatie i Župe dubrovačke, a u 13. kolu sve utakmice počinju u 15 sati i 30 minuta. Među njima i ona u Veloj Luci između Metkovića i Hajduka 1932, momčadi koja je do sada osvojila samo 8 bodova.

Evidentna je golema razlika u bodovima između ta dva takmaca, što ne znači da Metković može lagano do pobjede. Svaka momčad na svom je terenu u određenoj prednosti, a gosti mogu do pobjede ukoliko su izrazito kvalitetniji. U ovom trenutku Metković je sigurno kvalitetnija momčad pa postoji određeni optimizam u pogledu konačnog ishoda. Ponove li Onkovci igru kakva je bila u drugom dijelu utakice s Grkom, kada su dvaput zabili i pobijedili te stvorili mnoštvo prigoda, tri boda na kontu gostiju ne bi nikoga trebala iznenaditi.

Medić, Štimac, Boras, Borovac,Šiljeg, Marević, Jelčić i druge metkovske zvijezde, obećali su maksimalnu borbenost do željenoga cilja.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije