Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ŽUPANIJSKA LIGA SVE UZBUDLJIVIJA

ONK Metković u borbi među prvih pet klubova, može li u Veloj Luci do željenog cilja

Objavljeno prije

Da prvenstvo nogometaša u prvoj županijskoj ligi postaje sve zanimljivije i zanimljivije dokazuje i mala razlika u bodovima među prvih pet klubova.

Tako vodeća Croatia ima 30 bodova, a zatim slijedi Župa dubrovačka s 27 te Gusar, Slaven i ONK Metković sa po 25 bodova.

U nedjelju je veliki derbi između Croatie i Župe dubrovačke, a u 13. kolu sve utakmice počinju u 15 sati i 30 minuta. Među njima i ona u Veloj Luci između Metkovića i Hajduka 1932, momčadi koja je do sada osvojila samo 8 bodova.

Evidentna je golema razlika u bodovima između ta dva takmaca, što ne znači da Metković može lagano do pobjede. Svaka momčad na svom je terenu u određenoj prednosti, a gosti mogu do pobjede ukoliko su izrazito kvalitetniji. U ovom trenutku Metković je sigurno kvalitetnija momčad pa postoji određeni optimizam u pogledu konačnog ishoda. Ponove li Onkovci igru kakva je bila u drugom dijelu utakice s Grkom, kada su dvaput zabili i pobijedili te stvorili mnoštvo prigoda, tri boda na kontu gostiju ne bi nikoga trebala iznenaditi.

Medić, Štimac, Boras, Borovac,Šiljeg, Marević, Jelčić i druge metkovske zvijezde, obećali su maksimalnu borbenost do željenoga cilja.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije