Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKA LIGA

ONK Metković samo bod u susretu sa Sokolom

Objavljeno prije

Malo tko se mogao nadati da će nogometaši Metkovića dopustiti igračima Sokola iz Dubravke da iz Metkovića odnesu jedan bod, dapače, očekivala se sigurna pobjeda momčadi trenera Zeljića.

No, razvoj događaja na terenu, koji je i inače bio težak za igru, nije naslućivao da će se gosti tek tako predati.

Od samoga početka dali su do znanja da će se uspješno nositi s domaćinima, što im je u prvom dijelu unatoč terenskoj nadmoći Metkovića itekako uspijevalo.

U obrani su igrali beskompromisno, a u povremenim napadima znali su zaprijetiti vrataru Toliću.

Ponovit ćemo, domaći su u svakom slučaju bili premoćniji , imali su loptu više u nogama, nisu se štedjeli, ali, pogodaka u prvom dijelu nije bilo.

U nastavku treneri su osvježili momčadi s klupa za pričuve, no, Sokol je u 48. minuti došao do prednosti.

S lijeve strane je prodirao Lipotić, pojačanje Sokola, a onda je preciznim udarcem plasirao loptu popkraj istrčalog Tolića, pravo u mrežu za 0:1.

Metković je nastavio napadati a gosti su se srčano branili. U 67. minuti u šesnaestercu Sokola srušen je Jelčić pa je sudac pokazao na bijelu točku. Gostujući igrači su jurnuli prema pomoćnom pa onda i prema glavnom sucu smatrajući da o najstrožoj kazni nije moglo biti riječi. Nakon pet minuta prekida i uvjeravanja , kazneni udarac izveo je  vrlo dobri Stipan Marević, za 1:1. Igra se u svakom slučaju rasplamsala, pokušali su i jedni i drugi čim prije do gola, uz napomenu da su igrači Metkovića imali pet, šest prigoda. Najbolju je propustio mladi Bošnjak u 89. minuti susreta. Ni u sudačkoj nadoknadi vremena od pet minuta nije bilo pogodaka, pa je na kraju konačan rezultat ostao 1:1, što je po mnogima i najpravedniji ishod.

ONK Metković: Tolić, Zovko (M.Borovac), Deak, Marević, Utovac (T.Plećaš), Mioč (Dominiković), Ćužić, Mišanović, Batinović, Šiljeg (Bošnjak), Jelčić. Trener: Darko Zeljić.

Sudio je Mišo Krešić iz Metkovića.

SU NERETVA RUN & SCM

Lukrecija Krstićević i Ivan Bulić najbrži u 2. kolu Noćne neretvanske lige trčanja

Objavljeno prije

Jučer, 14. srpnja održano je 2. kolo Noćne neretvanske lige trčanja u Gradskom parku.

Trčale su se utrke u kategorijama: djeca do 8 godina, djeca od 9 do 15 godina i odrasli. Utrka za odrasle je bila dvokružna, trčala su se dva kruga: Lučki Most – Šetalište 116. brigade (okret 1) – Lučki most (okret 2) – Šetalište 116. brigade (okret 3).

U kategoriji odraslih najbrži su bili Lukrecija Krstičević i Ivan Bulić.

Donosimo vam video zapise dječjih utrka i galeriju cijelog događaja:

Noćna neretvanska liga trčanja – djeca između 9 i 15 godina

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 14 juillet 2019

Noćna neretvanska liga trčanja – djeca do 8 godina

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 14 juillet 2019

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije