Ostanimo u kontaktu

NAJDRAŽI GOST PONOVNO NA 'ŠTRUVINOM'

ONK Metković počinje s pripremama za nastavak sezone

Objavljeno prije

NK Hajduk i ONK Metković

U ponedjeljak službeno počinju pripreme ONK Metkovića za nastavak sezone u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Rubrika dolasci i odlasci je još uvijek prazna, a dogovoreno je i nekoliko prijateljskih ogleda tijekom priprema, javljaju iz ONK Metkovića.

Uz Jadran iz Tučepa (01. veljače) i Slavoniju Soljane (11. veljače) tijekom priprema Metković će, nakon tri godine, ponovno ugostiti splitske Bile, točnije drugu momčad Hajduka koja je nakon prvog dijela natjecanja vodeća u 3. HNL Jug, s ozbiljnom ambicijom plasmana u 2. HNL.

Podsjetimo, ONK Metković su Bili prvi put posjetili 19. veljače 2014. godine, utakmica je završila 0:1 u korist Bilih; foto-reportažu možete pogledati na ‘Metković ugostio ekipu Hajduka iz Splita‘. Ovogodišnja utakmica je na rasporedu u subotu, 28. siječnja u 14 sati.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije