Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

MINIMALNA POBJEDA KONAVLJANINA

ONK Metković doživio prvi poraz u ovoj sezoni

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometaši ONK Metković doživjeli su na gostovanju u Ćilipima prvi poraz u dosadašnjem tijeku natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Domaći Konavljanin pobijedio je minimalnim, 2:1 omjerom, ali je njihova pobjeda posve zaslužena.
Metkovci su imali određene dionice pod kontrolom pa i nekoliko prigoda, ali nisu imali svoj dan, odnosno nisu bili na razini po kojoj ih prepoznajemo. Igrali su Bez vratara Medića, zatim Šutala i Sokola, pa se i to može uzeti kako olakšavajuća okolnost.

Za domaće je za 1:0 pogodio Krešić već u 3. minuti. Za 1:1 poravnao je Vinko Batinović u 8.minuti na dodavanje Dragana Brečića , pa se očekivalo da će Metkovci nastaviti jurišati prema vratima Konavljanina.

U 77.minuti Perić je pogodio metkovsku mrežu za 2:1 i tu je bio kraj svih nadanja nogometaša s Neretve.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Poraz jest poraz, ali znajući za snagu momčadi Metkovića nadamo se da se uskoro više porazi neće događati. Kako je Slaven poražen s 1:0 u Kominu, Metković je dalje na drugom mjestu. Dodajmo da je Orebić bio s 4:2 pobjednik u susretu s Maestralom iz Krvavca.

ŽENSKI RUKOMET

Djevojčice ŽRK Metković uspješne u Državnoj ligi U-14

Objavljeno prije

Djevojčice su u susretima 3.kruga Prve državne lige za djevojčice U-14, igranom u Metkoviću, ostvarile dvije sigurne pobjede.

Tijekom oba susreta pobjeda nije dolazila u pitanje, te je vidljivo da su iz susreta u susret sve uigranije i sigurnije.

Trenutno zauzimaju peto mjesto (16 ekipa) s tri pobjede i dva poraza, slijedeći susreti ih očekuju ponovo u Metkoviću, 16.1., protiv ŽARK Splita i Cetine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RK OPUZEN-ŽRK METKOVIĆ 11:24 (7:14)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić 2, Sara Ćosić 1, Laura Grubišić 1, Laura Majić 7, Lana Ilić 2, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 5, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 1, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 3, Marta Gustin 1, Tina Vučićević 1, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Nina Bonifačić

RA Jerkovac-RK Dalmatinka 17:24
RK Dalmatinka-RK Opuzen 31:16

ŽRK METKOVIĆ-RA JERKOVAC 21:12 (9:5)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić, Sara Ćosić, Laura Grubišić, Laura Majić 8, Lana Ilić 1, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 1, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 7, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 2, Marta Gustin, Tina Vučićević 2, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Laura Majić
Trener; Slavko Ujdur

ŽRK METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije