Ostanimo u kontaktu

1. ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

ONK Metković dočekuje Gusar iz Komina

Objavljeno prije

metkovic-gusar

Nedjelja, 29.rujna u 16 sati na igralištu ONK Metković sastaju se istoimeni domaćin i Gusar iz Komina. Bit će to dvoboj dviju momčadi koje traže svoju prvu pobjedu nakon 2 kola 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske.

Kominski stoper Denis Jelčić rekao je „kako namjeravaju iz Metkovića otići s 3 boda, jer nakon dva neriješena rezultata moraju pobijediti ako misle ostati u utrci za naslov“. Jelčić kao jedan iz ekipe prošlogodišnjeg  prvaka ove sezone je jedan od najbitnijih igrača Gusara. U prve dvije utakmice pokazao je dobru formu, a nastavak dobrih igara najavljuje u nedjelju.

Na izjave iz kominskog tabora nije ostao imun kapetan Metkovića Tomislav Plećaš. “Pravi derbi nas očekuje u nedjelju, Gusar je uvijek neugodan protivnik. Očekuje nas tvrda utakmica, ali sigurno je da ćemo dati svoj maksimum i kao svaki dvoboj tražiti pobjedu. Bit će to trenutak naše istine, našeg karaktera.

Statistika je debelo na strani Gusara, koji već 2 godine ne zna za poraz od Metkovića. U zadnjih 6 utakmica kominjani imaju 3 pobjede i 3 neriješena rezultata, a hoće li taj niz biti prekinut u nedjelju, ostaje nam vidjeti.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije