1. ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

ONK Metković dočekuje Gusar iz Komina

"Pravi derbi nas očekuje u nedjelju, Gusar je uvijek neugodan protivnik. Bit će to trenutak naše istine, našeg karaktera", kazao je Plećaš.

Objavljeno 27. rujna 2013. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

metkovic-gusar

Nedjelja, 29.rujna u 16 sati na igralištu ONK Metković sastaju se istoimeni domaćin i Gusar iz Komina. Bit će to dvoboj dviju momčadi koje traže svoju prvu pobjedu nakon 2 kola 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske.

Kominski stoper Denis Jelčić rekao je „kako namjeravaju iz Metkovića otići s 3 boda, jer nakon dva neriješena rezultata moraju pobijediti ako misle ostati u utrci za naslov“. Jelčić kao jedan iz ekipe prošlogodišnjeg  prvaka ove sezone je jedan od najbitnijih igrača Gusara. U prve dvije utakmice pokazao je dobru formu, a nastavak dobrih igara najavljuje u nedjelju.

Na izjave iz kominskog tabora nije ostao imun kapetan Metkovića Tomislav Plećaš. “Pravi derbi nas očekuje u nedjelju, Gusar je uvijek neugodan protivnik. Očekuje nas tvrda utakmica, ali sigurno je da ćemo dati svoj maksimum i kao svaki dvoboj tražiti pobjedu. Bit će to trenutak naše istine, našeg karaktera.

Statistika je debelo na strani Gusara, koji već 2 godine ne zna za poraz od Metkovića. U zadnjih 6 utakmica kominjani imaju 3 pobjede i 3 neriješena rezultata, a hoće li taj niz biti prekinut u nedjelju, ostaje nam vidjeti.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari