Ostanimo u kontaktu

ZAOSTALA UTAKMICA SEDMOG KOLA

ONK Metković danas igra protiv Croatie Gabrile

Objavljeno prije

Nogometaši ONK Metković danas će se na svom terenu u okviru Prve županijske nogometne lige sastati s Croatiom Gabrile. Radi se o zaostaloj utakmici iz sedmog kola kada dvije momčadi nisu mogle igrati zbog kišom natopljenog terena.

Prošle nedjelje Metkovci su izgubili od Gusara u Kominu s 4:2, dok je Croatia na gostovanju pobijedila Hajduk 1932 s 4:0.

Trenutačno igrači trenera Tomislava Plećaša raspolažu s 17 bodova i nalaze se na četvrtom mjestu na ljestvici, dok je Croatia treća i ima također 17 bodova.

U slučaju da bodovi ostanu u Metkoviću, domaćin će biti treća momčad lige.

Raspoloženje u momčadi i oko nje je sasvim dobro, postoji golema doza optimizma, ali i doza opreza jer je Croatia momčad koja zna igrati i koja teži napadačkim aktivnostima.

No, i domaći znaju igrati, trude se i ulažu maksimalne napore kako bi u svakoj utakmici obradovali sebe i svoje vjerne navijače.

Zato prijateljima nogometa preporuka da danas u 14 sati posjete igralište ONK Metkovića i daju podršku Batinoviću, Borasu, Plećašu, Mareviću i ostalima.

IGRA U VEČERNJEM TERMINU POD REFLEKTORIMA

Otvorene prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’ koji se igra na igralištu sv. Frnje Asiškog na Kladi pod reflektorima.

Prijave su otvorene do 14. srpnja kada je i izvlačenje skupina. Igra se 4 +1, sa maksimalno 10 igrača po ekipi, godišta 2000. pa nadalje. Kotizacija iznosi 300 kuna.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela: 095 5532 992 i 095 5076 757 te na profile:
Facebook: Malonogometni turnir ‘Klada’; Instagram: @malonogometniturnirklada,

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije