1. ŽUPANIJSKA LIGA

ONK Mekoviću samo bod u susretu s Konavljaninom

Objavljeno 22. listopada 2018. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

ONK Metković

Nogometaši ONK Metkovića i Konavljanina podijeli su bodove na igralištu Metkovića, iako to nitko nije očekivao.

U prvom dijelu susreta Metkovci se nisu pokazali u pravom svijetlu, u igri je bilo dosta pogrešaka, napadači su vrlo teško osmišljavali aktivnosti za postizanje gola, a kao plod takve igre bilo je vodstvo gostiju.

U trenucima kad se tom u nitko nije nadao, Salihović je u jednoj gužvi ispred vratara Metkovića najbolje regirao i uputio loptu u mrežu za 0:1 u 32. minuti.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku je domaći sastav dominirao, sve do kraja utakmice. Međutim, od mnoštva prilika samo jednu iskoristio je Josip Plećaš u 54. minuti za poravnanje na 1:1. Snažan udarac jednog igrača Metkovića odbio je vratar Konavljanina, Krešić, pritrčao je Plećaš i ubacio loptu u mrežu.

Do kraja utakmice Metkovci su dvaput pogodili okvir vrata, a vratar gostiju Krešić koji do tada nije pokazivao sigurnost, zaustavio je najmanje tri udarca napadača Metkovića i tako sačuvao jedan bod za svoju momčad.

Igralište ONK Metkovića. Gledatelja: 100. Sudac Ante Kosor (Dubrovnik).

Strijelci: 0:1 Salihović (32), 1:1 J. Plećaš (52).

ONK Metković: Medić, Boras (Mioč), Jurković, Barbir (Marević), J. Plećaš, Borovac, Dominiković, Zovko (T. Plećaš), Utovac (Šiljeg), Ćužić (Marušić), Mišanović. Trener: Darko Zeljić.

Igrač utakmice: Nikola Krešić (Konavljanin)

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari