Ostanimo u kontaktu

1. ŽUPANIJSKA LIGA

ONK Mekoviću samo bod u susretu s Konavljaninom

Objavljeno prije

ONK Metković

Nogometaši ONK Metkovića i Konavljanina podijeli su bodove na igralištu Metkovića, iako to nitko nije očekivao.

U prvom dijelu susreta Metkovci se nisu pokazali u pravom svijetlu, u igri je bilo dosta pogrešaka, napadači su vrlo teško osmišljavali aktivnosti za postizanje gola, a kao plod takve igre bilo je vodstvo gostiju.

U trenucima kad se tom u nitko nije nadao, Salihović je u jednoj gužvi ispred vratara Metkovića najbolje regirao i uputio loptu u mrežu za 0:1 u 32. minuti.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku je domaći sastav dominirao, sve do kraja utakmice. Međutim, od mnoštva prilika samo jednu iskoristio je Josip Plećaš u 54. minuti za poravnanje na 1:1. Snažan udarac jednog igrača Metkovića odbio je vratar Konavljanina, Krešić, pritrčao je Plećaš i ubacio loptu u mrežu.

Do kraja utakmice Metkovci su dvaput pogodili okvir vrata, a vratar gostiju Krešić koji do tada nije pokazivao sigurnost, zaustavio je najmanje tri udarca napadača Metkovića i tako sačuvao jedan bod za svoju momčad.

Igralište ONK Metkovića. Gledatelja: 100. Sudac Ante Kosor (Dubrovnik).

Strijelci: 0:1 Salihović (32), 1:1 J. Plećaš (52).

ONK Metković: Medić, Boras (Mioč), Jurković, Barbir (Marević), J. Plećaš, Borovac, Dominiković, Zovko (T. Plećaš), Utovac (Šiljeg), Ćužić (Marušić), Mišanović. Trener: Darko Zeljić.

Igrač utakmice: Nikola Krešić (Konavljanin)

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije