Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano prvenstvo kluba u katama i borbama

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj je jučer, 28. lipnja održao prvenstvo kluba u katama i borbama te je s time zaključio vrlo uspješnu sezonu.

Pred sami početak natjecanja članu kluba Anti Bebiću, studentu kineziologije, glavni trener i ispitivač Mijo Volarević (4.DAN), uručio je diplomu karate majstora (1. DAN) za koju je položio pred komisijom Hrvatskog karate saveza. U posljednjem tjednu treninga pred ljetnu pauzu održano je polaganje za kyu karate zvanja za kandidate koji su stekli uvjete. Svi ispitanici su pokazali zavidno znanje te su uspješno položili zatražena zvanja.

Klub još nije završio s ovim djelom sezone, jer su sljedeći vikend zajedno s roditeljima svi pozvani na već tradicionalnu veliku zabavu na ušće rijeke Neretve nakon čega slijedi odmor od mjesec dana kada se kreće s pripremama natjecatelja te od 1. rujna 2019. klub kreće s novom sezonom upisa i natjecanja.

Karate klub Knez Domagoj

MEMORIJALNI TURNIR 'EUGEN ERJAUC'

Počinje nokaut faza, ždrijebom odlučeno tko s kim igra do velikog finala

Objavljeno prije

Veliko finale Memorijalnog turnira Eugen Erjauc održava se 22. srpnja, a večeras počinje nokaut faza natjecanja. Ždrijebom je poznato tko igra s kim do finala. U tablici iznad pogledajte predstojeći tijek turnira.

 

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije