Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano prvenstvo kluba u katama i borbama

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj je jučer, 28. lipnja održao prvenstvo kluba u katama i borbama te je s time zaključio vrlo uspješnu sezonu.

Pred sami početak natjecanja članu kluba Anti Bebiću, studentu kineziologije, glavni trener i ispitivač Mijo Volarević (4.DAN), uručio je diplomu karate majstora (1. DAN) za koju je položio pred komisijom Hrvatskog karate saveza. U posljednjem tjednu treninga pred ljetnu pauzu održano je polaganje za kyu karate zvanja za kandidate koji su stekli uvjete. Svi ispitanici su pokazali zavidno znanje te su uspješno položili zatražena zvanja.

Klub još nije završio s ovim djelom sezone, jer su sljedeći vikend zajedno s roditeljima svi pozvani na već tradicionalnu veliku zabavu na ušće rijeke Neretve nakon čega slijedi odmor od mjesec dana kada se kreće s pripremama natjecatelja te od 1. rujna 2019. klub kreće s novom sezonom upisa i natjecanja.

Karate klub Knez Domagoj

ONK METKOVIĆ

Barba darivao Školu, Uprava i treneri polaznike

Objavljeno prije

Da Covid 19 ne može baš sve poremetiti pokazuje i jučerašnji događaj na nogometnom igralištu ONK Metkovića gdje je u revijalnom tonu službeno završena još jedna sezona.

Uz same trening-utakmice klupskih kategorija tradicionalno su i dodijeljena priznanja najboljim strijelcima kluba, jer nogomet se ipak igra za golove i publiku.
Tako su pred mnogobrojnom publikom nagrade za najbolje strijelce kluba u sezoni 2019/2020 zasluženo osvojili:

⚽️ PREDNATJECATELJI U8
🏆 Noa Antonini

⚽️ POČETNICI U10
🏆 Mile Konjevod

⚽️ MLAĐI PIONIRI U12
🏆 Roko Kežić (odsutan)

⚽️ MLAĐI KADETI U14
🏆 Mile Družijanić

⚽️ JUNIORI U17
🏆 Nikola Bošnjak

Cjelokupni događaj dodatno je uveličao dugogodišnji član HNS-a i veliki prijatelj ONK Metković Nikša Martinac koji je školi nogometa donirao lopte i opremu za treniranje, kojemu se ovim putem iz Kluba zahvaljuju. Nakon svih dodijela i primopredaja svi akteri događaja su se u opuštenoj atmosferi podružili ispred klupskih prostorija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije