Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano prvenstvo kluba u katama i borbama

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj je jučer, 28. lipnja održao prvenstvo kluba u katama i borbama te je s time zaključio vrlo uspješnu sezonu.

Pred sami početak natjecanja članu kluba Anti Bebiću, studentu kineziologije, glavni trener i ispitivač Mijo Volarević (4.DAN), uručio je diplomu karate majstora (1. DAN) za koju je položio pred komisijom Hrvatskog karate saveza. U posljednjem tjednu treninga pred ljetnu pauzu održano je polaganje za kyu karate zvanja za kandidate koji su stekli uvjete. Svi ispitanici su pokazali zavidno znanje te su uspješno položili zatražena zvanja.

Klub još nije završio s ovim djelom sezone, jer su sljedeći vikend zajedno s roditeljima svi pozvani na već tradicionalnu veliku zabavu na ušće rijeke Neretve nakon čega slijedi odmor od mjesec dana kada se kreće s pripremama natjecatelja te od 1. rujna 2019. klub kreće s novom sezonom upisa i natjecanja.

Karate klub Knez Domagoj

NERETVANSKA REGIONALNA ŠAHOVSKA LIGA

Kadeti i seniori HŠK Metković pobijedili ekipe ŠK Zrinjski

Objavljeno prije

Večeras je u Šahovskom klubu u Metkoviću odigrano 3. kolo Neretvanske regionalne šahovske lige za kadete i 2. kolo za seniore.

Sastale su se ekipe HŠK Metković i ŠK Zrinjski iz Mostara. Kadeti su pobijedili 6:2, a seniori 5.5: 2.5. Druga ekipa HŠK Metković je odgodila zakazani meč u Širokom Brijegu za idući vikend.

Za metkovske ekipe su nastupili: Augustin Brnas, Rade Senta, Goran Manenica, Nikola Bebić, Boro Obrvan i Slavko Bakalar te Mihael Borna Bjeliš, Dominik Blaž Bakalar, Jakov Šiljeg i Ante Crnjac.

Izvor i fotografije: HŠK Metković

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije