Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Održano polaganje za pojaseve, četvero članova će polagati za crni pojas

Objavljeno prije

U utorak je u Karate klubu Metković održano polaganje za KYU učenička zvanja od 8 kyu žutog pojasa do 1 kyu smeđe-crnog pojasa.

Trideset šest članova kluba koji su ispunjavali uvjete za polaganje pristupilo je testu i trideset troje je uspješno položilo. Ispitivač je bio Denis Žderić predsjednik Komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza, a u komisiji su još bila i tri trenera KK Metković: Dino Žderić, Dario Bukvić i Zlatko Pavlović.
29. lipnja četvero članova KK Metković Ante Kratičević, Ema Vidović, Petar Borovac i Lina Šutić pristupit će polaganju za majstorsko zvanje 1 DAN tzv. Crni pojas nakon 9 godina treniranja karatea.

Komisiju će činiti Mladen Tomašić (5 DAN) iz KK Forum Zadar, Denis Žderić (4 DAN), Miro Okić (3 DAN) iz KK Tigar Knin i Jerko Srzentić (2 DAN) iz KK Porto Tolero Ploče.

MEMORIJALNI TURNIR 'EUGEN ERJAUC'

Počinje nokaut faza, ždrijebom odlučeno tko s kim igra do velikog finala

Objavljeno prije

Veliko finale Memorijalnog turnira Eugen Erjauc održava se 22. srpnja, a večeras počinje nokaut faza natjecanja. Ždrijebom je poznato tko igra s kim do finala. U tablici iznad pogledajte predstojeći tijek turnira.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije