Ostanimo u kontaktu

PAKLINA - VRGORAC

Održano 3. kolo MDBL-a ‘Paklina Kids Race’

Objavljeno prije

46495727_296493031194972_5448998972343451648_o

“Vrgorac s Paklinom i paklenim vratima blista u mojoj uspomeni” izjava je velikog pjesnika Tina Ujevića. Ista je ta Paklina ugostila 50-ak malih bikera koji su se ispred ulaza u stari rudnik natjecali u 3. kolu MDBL-a pod nazivom Paklina Kids Race.

Biciklistički klub Metković je uz potporu Grada Vrgorca i OŠ Vrgorac za djecu pripremio zabavnu stazu primjerenu za sve dječje uzraste, koju su mali bikeri prolazili manirima iskusnih profesionalaca. Unatoč prohladnom vremenu i buri djeca su se dobro zabavila i provela jedan aktivan dan u prirodi, što je i primarni cilj cijele lige.

Krugove dužine 400 metara nizale su sve kategorije osim najmlađih kategorija Klinci i Klinceze koji su vozili jedan mali krug od 300 metara.

Kod klinceza najbrža je bila Erika Malezija (BK Metković) ispred Monike Kuzman (BK Metković), dok je kod klinaca najbrži bio Jure Kuzman (BK Metković) ispred Mateja Grljušića (Vrgorac) i Tonia Gašpara (Vrgorac).

Kategorija U9 odvezla je 2 kruga a kod cura ih je najbrže odvezla Lucija Kuzman (BK Metković) ispred Ive Dominiković (BK Metković) i Erike Malezije (BK Metković), dok je kod dječaka najbrži bio Jure Vištica (BK Metković) ispred Antonia Krstičevića (Vrgorac) i Petra Buklijaša (Vrgorac).

Kategorija U11 je za zadatak imala odvesti 3 kruga, a kod cura najbolje je taj zadatak obavila Lara Bokšić (BK Metković) ispred Mare Talajić (BK Metković) i Leone Šimunović (Vrgorac). Kod dječaka 3 kruga najbrže je izveo Marko Talajić (BK Metković) ispred Branka Dominikovića (BK Relaks) i Ivana Dominikovića (BK Metković).

Četiri kruga bila su na kontu kategorije U13,  a kod cura ih je najbolje skontala Gabi Bunoza (Vrgorac) ispred Vite Tolić (Vrgorac), a dječake je predvodio neuništivi Marko Talajić (BK Metković) ispred Emraha Ljubuškića (Sport Time Sarajevo) i Šimuna Barišića (Vrgorac).

Najstarija kategorija U15 vozila je 5 krugova a najbrže ih je kod cura odvezla Lukrecija Krstičević (RK Jerkovac) ispred Ive Markić (RK Jerkovac)Jakov Krmek (BK Relaks) bio je najbrži kod dječaka ispred Vinka Buluma (BK Metković) i Mate Mihaljevića (Vrgorac).

U klupskom poretku prvo mjesto zauzeo je BK Metković (1140) ispred BK Relaksa (230) i RK Jerkovca (175).

Najbolja škola je OŠ don Mihovil Pavlinović (950) ispred OŠ Vrgorac (765) i OŠ Opuzen (170).

Cjelokupnu foto galeriju možete pogledati  OVDJE

Caffe HAVANA 300px

Najčitanije