Ostanimo u kontaktu

PAKLINA - VRGORAC

Održano 3. kolo MDBL-a ‘Paklina Kids Race’

Objavljeno prije

46495727_296493031194972_5448998972343451648_o

“Vrgorac s Paklinom i paklenim vratima blista u mojoj uspomeni” izjava je velikog pjesnika Tina Ujevića. Ista je ta Paklina ugostila 50-ak malih bikera koji su se ispred ulaza u stari rudnik natjecali u 3. kolu MDBL-a pod nazivom Paklina Kids Race.

Biciklistički klub Metković je uz potporu Grada Vrgorca i OŠ Vrgorac za djecu pripremio zabavnu stazu primjerenu za sve dječje uzraste, koju su mali bikeri prolazili manirima iskusnih profesionalaca. Unatoč prohladnom vremenu i buri djeca su se dobro zabavila i provela jedan aktivan dan u prirodi, što je i primarni cilj cijele lige.

Krugove dužine 400 metara nizale su sve kategorije osim najmlađih kategorija Klinci i Klinceze koji su vozili jedan mali krug od 300 metara.

Kod klinceza najbrža je bila Erika Malezija (BK Metković) ispred Monike Kuzman (BK Metković), dok je kod klinaca najbrži bio Jure Kuzman (BK Metković) ispred Mateja Grljušića (Vrgorac) i Tonia Gašpara (Vrgorac).

Kategorija U9 odvezla je 2 kruga a kod cura ih je najbrže odvezla Lucija Kuzman (BK Metković) ispred Ive Dominiković (BK Metković) i Erike Malezije (BK Metković), dok je kod dječaka najbrži bio Jure Vištica (BK Metković) ispred Antonia Krstičevića (Vrgorac) i Petra Buklijaša (Vrgorac).

Kategorija U11 je za zadatak imala odvesti 3 kruga, a kod cura najbolje je taj zadatak obavila Lara Bokšić (BK Metković) ispred Mare Talajić (BK Metković) i Leone Šimunović (Vrgorac). Kod dječaka 3 kruga najbrže je izveo Marko Talajić (BK Metković) ispred Branka Dominikovića (BK Relaks) i Ivana Dominikovića (BK Metković).

Četiri kruga bila su na kontu kategorije U13,  a kod cura ih je najbolje skontala Gabi Bunoza (Vrgorac) ispred Vite Tolić (Vrgorac), a dječake je predvodio neuništivi Marko Talajić (BK Metković) ispred Emraha Ljubuškića (Sport Time Sarajevo) i Šimuna Barišića (Vrgorac).

Najstarija kategorija U15 vozila je 5 krugova a najbrže ih je kod cura odvezla Lukrecija Krstičević (RK Jerkovac) ispred Ive Markić (RK Jerkovac)Jakov Krmek (BK Relaks) bio je najbrži kod dječaka ispred Vinka Buluma (BK Metković) i Mate Mihaljevića (Vrgorac).

U klupskom poretku prvo mjesto zauzeo je BK Metković (1140) ispred BK Relaksa (230) i RK Jerkovca (175).

Najbolja škola je OŠ don Mihovil Pavlinović (950) ispred OŠ Vrgorac (765) i OŠ Opuzen (170).

Cjelokupnu foto galeriju možete pogledati  OVDJE

TELLY AWARDS

Promo-film TZ DNŽ osvojio još jedno prvo mjesto na prestižnom svjetskom festivalu

Objavljeno prije

Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije „Dubrovnik Riviera“ u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija i u produkciji Spomenke Sarage i Baldući Filma osvojio je još jedno prvo mjesto i zlatnu medalju. Ovaj put radi se o američkom festivalu starom 40 godina, prestižnom Telly Awards.

Telly Awards svake godine prikazuje najbolje radove snimljene za televiziju i ostale medije. Na festival je primljeno više od 12.000 prijava iz više od 50 država s pet kontinenata, a dobitnici nagrada Telly predstavljaju radove nekih od najcjenjenijih reklamnih agencija, televizijskih postaja, produkcijskih kuća i izdavača iz cijelog svijeta. Naći se u tome društvu za Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije posebna je čast.

Telly Awards ocjenjuje žiri, odnosno članovi Vijeća koje čini više od 200 članova, aktivnih stručnjaka iz raznih područja televizije, marketinga itd.

Link na festivalski web:

https://www.tellyawards.com/winners/2019/promotional-video/general-travel-tourism/dubrovnik-riviera/215268/

Izvor: edubrovnik.org

Nastavi čitati

Najčitanije