Ostanimo u kontaktu

KUP SLOBODNE DALMACIJE

Održane brzinske utrke, na Maratonu s prve pozicije starta ekipa Stabline

Objavljeno prije

Brzinske utrke - Kup Slobodne Dalmacije, Opuzen

Jučer u Opuzenu veslala se brzinska utrka za startne pozicije Maratona lađa 2015. Veslalo je četrdeset lađarskih ekipa za tradicionalni Kup Slobodne Dalmacije. Prvu startnu poziciju i veliki pokal Slobodne Dalmacije osvojila je ekipa Stabline. Drugo mjesto i mali pokal pripalo je ekipi Žrnovski galioti, dok sa trećeg mjesta startaju lađari Crnoga puta iz Metkovića. Lađari Vrgorca proglašeni su najboljim debitantima.

Sutra se vesla Ženski maraton koji starta u 18.30 h iz Opuzena i vesla se uzvodno do Metkovića, nakom čega će uslijediti Lađarska noć u Metkoviću.

Nakon sinoćnjih brzinskih utrka za žene, pokal Slobodne Dalmacije osvojila je ženska ekipa Gusar Komin, druge su bile Gusarice iz Metkovića, a teće lađarice Stabline, što je ujedno i poredak startnih pozicija na Ženskom maratonu.

 

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije