Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

PRIMAVERA 2018.

Održana treća biciklijada za žene u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks

Objavljeno prije

Foto: Foto Veraja

Foto: Foto Veraja

U nedjelju 3. lipnja, nakon mimohoda u čast 27. obljetnice osnivanja A satnije ZNG-a i 10. obljetnice osnivanja Udruge veterana 4. gardijske brigade, održana je treća Primaverajedinstvena biciklijade za žene u Hrvatskoj u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks.

Oko 80 sudionica iz Hrvatske i susjedne Hercegovine vozilo je, kao i prošle godine, rutu od Metkovića do Momića u dužini od 12 kilometara, nakon čega im je organiziran izlet rječicom Norin do izletišta restorana Lopoč, gdje su imale prigodni program s natjecanjima. Sudionice su snage odmjerile uutrci s jajima i utrci s karijolama, održano je povlačenje konopca te skakanje u vrećama, a najbolji su osvojili vrijedne nagrade.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Primavera  će sljedeće godine steći status tradicionalne manifestacije u promociji turizma Doline Neretve te će kao takva postati dio turističko-promotivnog projekta Neretva –dolina života.

Članovi Biciklističkog kluba Relaks žele se zahvaliti udrugama Doline Neretve na trudu i svom aganžmanu u realizaciji ovogodišnje Primavere, a to su: Neretva Run, Wave fit studio, BK Metković, Udruga Dobra, Udruga Otac Ante Gabrić i BK Brotnjo Čitluk, te Gradu Metkoviću i TZ Grada Metkovića. Zahvaljujemo se također i lokalnim medijima: Metković NEWS-u, LIKEmetković-u i MetkovicNet-u, te Policijskoj upravi Metković na svom strpljivom i profesionalno odrađenom poslu.

Sveznalica 7400xXpx

Dio ugođaja s Primavere pogledajte u fotogaleriji.

Tekst: Biciklistički klub Relaks

Foto: Metković NEWS, Foto Veraja, Biciklistički klub Relaks

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije