Ostanimo u kontaktu

PRIMAVERA 2018.

Održana treća biciklijada za žene u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks

Objavljeno prije

Foto: Foto Veraja

Foto: Foto Veraja

U nedjelju 3. lipnja, nakon mimohoda u čast 27. obljetnice osnivanja A satnije ZNG-a i 10. obljetnice osnivanja Udruge veterana 4. gardijske brigade, održana je treća Primaverajedinstvena biciklijade za žene u Hrvatskoj u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks.

Oko 80 sudionica iz Hrvatske i susjedne Hercegovine vozilo je, kao i prošle godine, rutu od Metkovića do Momića u dužini od 12 kilometara, nakon čega im je organiziran izlet rječicom Norin do izletišta restorana Lopoč, gdje su imale prigodni program s natjecanjima. Sudionice su snage odmjerile uutrci s jajima i utrci s karijolama, održano je povlačenje konopca te skakanje u vrećama, a najbolji su osvojili vrijedne nagrade.

Primavera  će sljedeće godine steći status tradicionalne manifestacije u promociji turizma Doline Neretve te će kao takva postati dio turističko-promotivnog projekta Neretva –dolina života.

Članovi Biciklističkog kluba Relaks žele se zahvaliti udrugama Doline Neretve na trudu i svom aganžmanu u realizaciji ovogodišnje Primavere, a to su: Neretva Run, Wave fit studio, BK Metković, Udruga Dobra, Udruga Otac Ante Gabrić i BK Brotnjo Čitluk, te Gradu Metkoviću i TZ Grada Metkovića. Zahvaljujemo se također i lokalnim medijima: Metković NEWS-u, LIKEmetković-u i MetkovicNet-u, te Policijskoj upravi Metković na svom strpljivom i profesionalno odrađenom poslu.

Dio ugođaja s Primavere pogledajte u fotogaleriji.

Tekst: Biciklistički klub Relaks

Foto: Metković NEWS, Foto Veraja, Biciklistički klub Relaks

 

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije