Ostanimo u kontaktu

RK METKOVIĆ MEHANIKA DOBIVA ŠEST NOVIH SPONZORA

Održana redovna izvještajna skupština rukometnog prvoligaša Metković Mehanike

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

U demokratskom ozračju i sukladno naraslom rukometnom optimizmu u Metkoviću je održana redovna izvještajna skupština prvoligaša RK Metković Mehanika na kojoj  je nazočne pozdravio predsjednik Skupštine i uprave Nikola Veraja.

On je izvijestio i o rezultatima rada skupštine od 1.rujna 2020. godine do 31.kolovoza ove godine, dok je o stanju financija govorio predsjednik NO kluba, Ivica Brnas.

On je među ostalim istaknuo da je jednogodišnjem razdoblju RK Metković Mehanika ostvario prihod od 720 tisuća kuna, te da je u istom razdoblju vraćeno 135 tisuća kuna starog duga.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predsjednik Nikola Veraja u svom je izvješću naglasio da je u spomenutom razdoblju završena financijska konsolidacija i ukupna stabilizacija kluba, temeljem čega su zacrtani i novi ciljevi za novo razdoblje.

Prema njegovim riječima u tijeku je završna faza potpisivanja 6 sponzorskih ugovora na rok od tri godine te da će se tako prikupiti oko 500 tisuća kuna za ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Ti su ciljevi ulazak Metković Mehanike u Premijer ligu, unapređenje rada omladinskog pogona te školovanje trenera koji rade u klubu, a potom će uslijediti novi planovi za novo razdoblje.

Veraja je poručio da će se do konca ove godine održati nova skupština kluba i donijeti novi financijski plan za sljedeću godinu, ali i za naredne dvije godine, te da će uslijediti izmjene Statuta jer će klub, to je posve sigurno, mijenjati ime  s obzirom na nova sponzorstva, odnosno sponzore.

Sva izvješća klupskih čelnika jednoglasno su prihvaćena.

SPORTSKI OSVRT

Sportski vikend za sportske kolektive iz Metkovića nije bio uspješan

Objavljeno prije

Autor

Proteklog vikenda sportski klubovi iz Metkovića nisu se baš iskazali i većina nije upisala pobjede.
Svijetle točke bili su nogometaši Metkovića koji su na gostovanju u Gabrilima upisali 4:0 pobjedu u srazu s momčadi Croatie, a posebno valja naglasiti da su posljednja tri gola Metkovci postigli u posljednjih 11 minuta utakmice. Metković na kontu ima 10 bodova i nalazi se na prvom mjestu na ljestvici.

Drugi pozitivan rezultat ostvarile su nogometašice prvoligaša Neretve (U-15) koje su na svom terenu s čak 8:4 pobijedile Dinamo iz Zagreba !
U subotu su prvi bodove „prosuli“ rukometaši Metković Mehanike igrajući u Omišu s Hrvatskim dragovoljcem (29:27). Taj poraz metkovskih rukometaša čije je vodstvo predstavilo svoje ciljeve za osvajanje prvoga mjesta u 1.HRL jug mnoge je iznenadio. Međutim, trener i igrači najbolje će odgovoriti na taj nenadani poraz novim pobjedama u nastavku prvenstva. Rukometašice Metkovića u Drugoj ligi nisu uspjele pobijediti ŽARK Split. Gošće su slavile s 28:23, i mora se reći, zasluženo. No, jasni su ciljevi toga kluba, a odnose na odgoj mladih igračica i stjecanje iskustva, ne zanemarujući ni potrebu osvajanja bodova.

U subotu je izgubila i Neretva u igri s momčadi Splita , 0:1, zbog čega je pala na ljestvici. Znano je da nisu igrali Marić i Raguž, što je bio popriličan hendikep za momčad Maria Svaguše. Međutim, nitko ne može negirati htijenje i nastojanja igrača Neretve koji jesu doživjeli poraz, ali njihov pristup daje nadu da će ubrzo zaboraviti na taj poraz i osvajati bodove u nastavku prvenstva. Već u subotu čeka ih lider Jadran LP u Pločama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Igračice Neretve (U-17) u prvoligaškom natjecanju pretrpjele su novi poraz , Dinamo Zagreb slavio je u Metković s 5:0. Metkovke su u šest utakmica ostvarile jednu pobjedu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije