Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RK METKOVIĆ MEHANIKA DOBIVA ŠEST NOVIH SPONZORA

Održana redovna izvještajna skupština rukometnog prvoligaša Metković Mehanike

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

U demokratskom ozračju i sukladno naraslom rukometnom optimizmu u Metkoviću je održana redovna izvještajna skupština prvoligaša RK Metković Mehanika na kojoj  je nazočne pozdravio predsjednik Skupštine i uprave Nikola Veraja.

On je izvijestio i o rezultatima rada skupštine od 1.rujna 2020. godine do 31.kolovoza ove godine, dok je o stanju financija govorio predsjednik NO kluba, Ivica Brnas.

Sveznalica 7400xXpx

On je među ostalim istaknuo da je jednogodišnjem razdoblju RK Metković Mehanika ostvario prihod od 720 tisuća kuna, te da je u istom razdoblju vraćeno 135 tisuća kuna starog duga.

Predsjednik Nikola Veraja u svom je izvješću naglasio da je u spomenutom razdoblju završena financijska konsolidacija i ukupna stabilizacija kluba, temeljem čega su zacrtani i novi ciljevi za novo razdoblje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prema njegovim riječima u tijeku je završna faza potpisivanja 6 sponzorskih ugovora na rok od tri godine te da će se tako prikupiti oko 500 tisuća kuna za ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Ti su ciljevi ulazak Metković Mehanike u Premijer ligu, unapređenje rada omladinskog pogona te školovanje trenera koji rade u klubu, a potom će uslijediti novi planovi za novo razdoblje.

Veraja je poručio da će se do konca ove godine održati nova skupština kluba i donijeti novi financijski plan za sljedeću godinu, ali i za naredne dvije godine, te da će uslijediti izmjene Statuta jer će klub, to je posve sigurno, mijenjati ime  s obzirom na nova sponzorstva, odnosno sponzore.

Sva izvješća klupskih čelnika jednoglasno su prihvaćena.

ZRINJSKI ZAHVALIO METKOVCU NA USPJEŠNOJ SURADNJI

Sergej Jakirović preselio na Rujevicu, s Rijekom potpisao dvoipogodišnji ugovor

45-godišnji Metkovac je novi trener HNK Rijeka, s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na dodatnih godinu dana

Objavljeno prije

Foto: NK Rijeka

Sergej Jakirović novi je trener HNK Rijeka, s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na dodatnih godinu dana.

45-godišnji Metkovac je već bio u Rijeci, u bijelom dresu upisao je 21 nastup u sezoni 2007./2008. Zanimljivo, tada je Rijeku vodio izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

Sveznalica 7400xXpx

Jakirović je u trenerskoj karijeri posebno zapaženu ulogu imao na klupi Gorice, dok je na klupi Zrinjskog ostvario 77 utakmica ubilježio čak 52 pobjede, 14 remija i 11 poraza, osvojio naslov prvaka, te je stigao na korak do ulaska u skupine Konferencijske lige. Također je bio trener Sesveta i Maribora.

U klubu na Rujevici, Jakirević će naslijediti talijanskog trenera Sersea Cosmija, koji je klub ostavio na osmom mjestu s 15 bodova iz 17 utakmica.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sergej Jakirović novi trener HNK Rijeka

U videu iznad pogledajte prve dojmove novog trenera s Rujevice.

HŠK Zrinjski se zahvalio Sergeju Jakiroviću

– Sergej Jakirović više nije glavni trener prve momčadi Zrinjskog iz Mostara, a karijeru će nastaviti u HNK Rijeka. Sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora u kojem je dosadašnji šef stručnog stožera iskazao želju za odlaskom te nakon potpisanog Sporazuma između HŠK Zrinjski i HNK Rijeka.

HŠK Zrinjski zahvaljuje Sergeju Jakiroviću na uspješnoj zajedničkoj suradnji u prethodne dvije godine te mu želi puno sreće u nastavku trenerske karijere. HŠK Zrinjski želi naglasiti da će navijače i javnost uskoro obavijestiti o izboru novog glavnog trenera prve momčadi, – objavio je u srijedu HŠK Zrinjski Mostar.

Na klupi Plemića Jakirovića će zamijeniti također hrvatski trener Krunoslav Rendulić, a ovim riječima se Sergej oprostio od navijača Zrinjskog:

– Dragi navijači Zrinjskog, dragi prijatelji, ovim putem vas posljednji put pozdravljam kao trener HŠK Zrinjski. Nikada u ove dvije godine nisam pomislio da će biti ovoliko teško oprostiti se od vas. Kada sam došao, rekao sam da sam svjestan što predstavlja Zrinjski i njegova slavna prošlost… U Mostaru sam doživio ono što svaki trener sanja, ali i puno važnije jer sam doživio ljubav navijača, jer me zauvijek učinila jednim od vas i zato mi nije lako kazati ove riječi… Moj put se nastavlja negdje drugdje, u životu i sportu postoje prirodni ciklusi i vrijeme za nove priče. Došao sam do kraja boravka u našem Mostaru. Nadam se da ćete pronaći mjesta u svojim srcima i razumjeti moju odluku. Zrinjski je institucija i nema sumnje da će budućnost kluba biti blistava. Svatko, od čistačice do trenera žive Zrinjski i hvala svima što su radili da moj stožer i ja imamo najbolje uvjete za stvaranje povijesti… Odlazim iz Mostara definiran Zrinjskim i taj duh me neće napustiti dok sam živ. I upravo zato znam da ovo nije zbogom. Do nekog drugog viđenja, Zrinjski će ostati život i više od toga, – kazao je Jakirović na SUM TV.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije