Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA

Održana prozivka igračica za početak priprema i nastavak sezone 2017./2018.

Objavljeno prije

Foto: Facebook / ŽNK Neretva

Foto: Facebook / ŽNK Neretva

U subotu je, 19. sječnja, u klupskim prostorijama održana prozivka igračica ŽNK Neretve za početak priprema i nastavak sezone 2017./2018.

Na prozivci su bile sve djevojke iz kategorija seniorki i kadetkinja, a također je pozvana i kapetanica pionirki Lucija Borovac koja je protekli tjedan boravila u Madridu u kampu Real Madrida.

Nakon uvodne riječi tajnika gospodina Mladena Jakića koji u ime kluba pozdravio sve prisutne na prozivci, treneri Ante Markota i Duško Mijoč, te sportski direktor kluba Ante Boras iznjeli su plan priprema i planiranih prijateljskih utakmica.

Pionirke i limačice sa trenerom Josipom Radićem već su započele pripremni ciklus, a planirani početak priprema za kategorije seniorki i kadetkinja je u ponedjeljak, 22. 01. 2018. godine.

Upisi u školu nogometa ŽNK Neretve su još uvijek u tijeku za sve kategorije, a sve informacije o upisima možete dobiti kontaktirajući trenera Josipa Radića za kategorije limačica i pionirki, te sportskog direktora Antu Borasa za kategorije kadetkinja i seniorki.

Kontakt brojevi:
Josip Radić [098/948-9809]
Ante Boras [098/673-8355]

ŽNK Neretva

Najčitanije