Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

REKREACIJA

Održana druga ”PRIMAVERA” – biciklijada za žene

Objavljeno prije

Biciklijada - 2. PRIMAVERA

U nedjelju je održana druga biciklijada za žene – PRIMAVERA, jedinstvena biciklijada za žene u Hrvatskoj i ujedno najljepši biciklistički poklon našem Gradu u kordinaciji naših udruga.

Cilj biciklijade promicanje je biciklizma kod žena kao jedan od najzdravijih rekreacija u cilju očuvanja zdravlja i promicanje doline Neretve kao cikloturističke destinacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gradonačelnica Katarina Ujdur  je u  ime grada Metkovića prije samog početka starta biciklijade, pozdravila oko 80  učesnica iz Hrvatske i susjedne Hercegovine, nakon čega su biciklistice vozile ulicama grada do odredišta Momići. Tura biciklijade u ukupnoj dužini  iznosila je 12 kilometara, nakon čega im je organiziran izlet rječicom Norin do izletišta restorana Lopoč gdje su imale prigodni program.

Zadovoljstvo sudonica ovim sportsko-turističkim događejem sjajna je pozivnica za iduću godina sada već tradicionalne biciklijade Primavera.

2. Na samom izletištu Restorana Lopoč,  igrala se  odbojka,stolni tenis,buće,  a natjecalo se i u vožnji“ karijolama“,gdje su dame trebale voziti muškarce i pokazati koja je najvještija i najbrža u toj zabavnoj igri.

Pjesma,radost,igra i veselje,obilježile su ovaj prekrasan dan koji je završio do 17 sati i 30 minuta.Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i  potpomogli  ovaj događaj, posebno BK „Metkoviću.“

Hvala svima koji su pomogli u realizaciji ove manifestacije sporta i cikloturizma:
– Biciklistički klub Mostar – Mostar
– Biciklistički klub Brotnjo – Čitluk
– Su Neretva Run
– Udruga otac Ante Gabrić – Metković
– Udruga Dobra-Metković
– Udruga ladjarica Metkovke – Metković
– Klub Sparta-Metković
– Fit 4 ever -Opuzen
– WAVE FIT STUDIO – Opuzen
– Narona Bike
– Grad Metković
– Općina Kula Norinska
– MGA Nekretnine d.o.o. Metković
– Filip d.o.o
– Jamnica
– metkovic-news.com
– www.likemetkovic.com
– Radio Narona Metković

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije