Ostanimo u kontaktu

SPORT I REKREACIJA

Održana Dječja biciklistička utrka ‘Žabica 2016’

Objavljeno prije

Dječja biciklistička utrka - Žabica 2016

Danas je na pomoćnom igralištu NK Neretve održana, već druga po redu, Dječja biciklistička utrka ‘Žabica 2016’, koju je vozilo sedamdesetak djece raznih uzrasta.

Podijeljeni u tri kategorije; mali, srednji i veliki, i po zaista zahtjevnom terenu, jer se igralište nije dovoljno osušilo nakon kiše, naši najmlađi sugrađani su utrku odvozili sa zavidnim rezultatima, i što je najvažnije bez ozljeda.

Pa je tako u kategoriji ‘mališa’  najspretniji bio Ivano Šetka, druga je bila Vana Bebić, dok je treće mjesto osvojila Ena MaslovićBranko Dominiković je bio najbrži u utrci srednjih uzrasta, dok je drugi stigao Karlo Vučković, a treći Ivan Ivić. I na kraju u utrci ‘velikih’ stazu je najbrže odvozila Barbara Dropulić, iza nje drugi u cilj je stigao Sandro Sebastijan Grmoja, dok je treće mjesto osvojila Tomislava Brečić.

Sretnim dobitnicima i ponosnim roditeljima čestitamo, a vama poštovani čitatelji donosimo nekoliko pobjedničkih fotografija…

Cijeli događaj organizirao je Biciklistički klub Relaks u suorganizaciji Biciklističkog kluba Metković, Turističke zajednice Grada Metkovića, Grada Metkovića, te Sportske udruge Neretva Run.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije