Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Održan 13. Olimpijski festival; vrtićani uživali u vrhunskom sportskom događaju

Objavljeno prije

U utorak, 21. svibnja na igralištu ONK Metković održan je 13. Olimpijski festival Dječjeg vrtića Metković. U ime gradonačelnika Dalibora Milana Dječju olimpijadu je otvorila predsjednica Upravnog odbora Dječjeg vrtića Metković Sanda Tomić i poželjela sreću svim malim natjecateljima.

Natjecanje se održalo u 4 discipline: trčanje na 50 metara, bacanje loptice u dalj, skok u dalj i mali nogomet. Malonogometne ekipe su bile: Galebovi (voditeljica Jelena Vekić), Slavuji (Marijana Bebić), Vjeverice (Željka Marušić) i Žapci (Marina Barjaktarović).

U malome nogometu pobijedila je ekipa Galebovi, dok je ekipa Žapci odnijela sveukupnu pobjedu radi osvojenog najvećeg broja medalja.

Županijska razina natjecanja održava se u Stonu, 31. svibnja gdje će Dječji vrtić Metković predstaviti osvajači prvih mjesta. Čestitamo svim natjecateljima i pobjednicima te Dječjem vrtiću Metković na odličnoj organizaciji. A kako je to izgledalo na Dječjoj olimpijadi, kao i sve osvajače medalja možete pogledati u našoj galeriji:

SCM NOĆNA NERETVANSKA LIGA TRČANJA

Odličan odaziv natjecatelja i izvrsni rezultati obilježili 1. kolo lige

Objavljeno prije

U nedjelju, 23. lipnja održano je 1. kolo Noćne neretvanske lige trčanja koje će ostati upamćeno po nevjerojatnom odazivu natjecatelja. Natjecalo se 150 prijavljenih iz 25 gradova iz 4 zemlje.

Prvo su trčala djeca utrku od 250m (45 sudionika), a onda odrasli (106 sudionika) 3 kilometra. Bilo je pljeska, uživanja, rekreacije, zabave, zakuske iza utrke, sve je bilo u znaku zdravlja i boljih životnih navika.

Vrijedno je spomena da su prvih 23-je natjecatelja išli ispod 12 minuta, prvi pobjednik je letjelica Ante Živković s vremenom 08:47 (SAK FIT Zaprešić), a prva pobjednica je Lukrecija Krstičević 10:46 (RK Jerkovac), kod dječaka je to Vinko Bulum 01:05:24, a kod curica ponovno Lukrecija Krstičević 0:56:92 .

Organizatori zahvaljuju BK Metković, Airsoft Klubu Stop, djelatnicima pošte Metković, ekipi iz UL Crni Put, prijateljima iz Plochallenge, Anti Živkoviću i SAK FIT Zaprešić, RK Jerkovac i trenerici Martini Nikolić te Toniju Kuranu i SCM METKOVIĆ na pokroviteljstvu kao i Treklam Metković, koji su prepoznali važnost ovog sportskog događaja i osoblju Hotela Bulum.

Izvor: SU Neretva Run

Start 1. kola Noćne neretvanske lige trčanja

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

Cilj 1. kola Noćne neretvanske lige trčanja

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

Dječja utrka 1. kola Noćne neretvanske lige trčanja

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije