Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Održan 13. Olimpijski festival; vrtićani uživali u vrhunskom sportskom događaju

Objavljeno prije

U utorak, 21. svibnja na igralištu ONK Metković održan je 13. Olimpijski festival Dječjeg vrtića Metković. U ime gradonačelnika Dalibora Milana Dječju olimpijadu je otvorila predsjednica Upravnog odbora Dječjeg vrtića Metković Sanda Tomić i poželjela sreću svim malim natjecateljima.

Natjecanje se održalo u 4 discipline: trčanje na 50 metara, bacanje loptice u dalj, skok u dalj i mali nogomet. Malonogometne ekipe su bile: Galebovi (voditeljica Jelena Vekić), Slavuji (Marijana Bebić), Vjeverice (Željka Marušić) i Žapci (Marina Barjaktarović).

U malome nogometu pobijedila je ekipa Galebovi, dok je ekipa Žapci odnijela sveukupnu pobjedu radi osvojenog najvećeg broja medalja.

Županijska razina natjecanja održava se u Stonu, 31. svibnja gdje će Dječji vrtić Metković predstaviti osvajači prvih mjesta. Čestitamo svim natjecateljima i pobjednicima te Dječjem vrtiću Metković na odličnoj organizaciji. A kako je to izgledalo na Dječjoj olimpijadi, kao i sve osvajače medalja možete pogledati u našoj galeriji:

BOĆARI ODLAZE NA TEŠKO GOSTOVANJE

Mogu li boćari Metkovića do pobjede u Imotskom?

Objavljeno prije

Autor

Visok poraz boćara Metkovića u srazu s vodećim BK Biston u prošlom kolu (4:22), čini se da na njih nije ostavio dubljeg traga pa su se preko tjedna uredno spremali za novo iskušenje, u subotu u Imotskom, gdje će igrati s istoimenim domaćinom.

Nakon poraza na vlastitom terenu prošle subote Metkovci su drugog mjesta na ljestvici pali na treće a drugo mjesto preuzeo je Otok koji ima 19 bodova. Metković je trenutačno treći s 18, a vodeći Biston ima 25 bodova.

Imotski je šestom mjestu s devet bodova. Da bi naši boćari na kraju osvojili treće mjesto koje vodi u Jedinstvenu prvu boćarsku ligu, trebali bi pobijediti u Imotskom jer i Sokol Orbico s četvrtog mjesta (15 bodova) želi treću poziciju.

U svakom slučaju boćare Metkovića čeka jedno dosta teško gostovanje na kojemu mogu do bodova ,jer su kvalitetniji sastav s više boćarskih znalaca.

Braća Čorluka, Dodig, Grbić, Vidović, Kežić i ostali sigurno znaju kako će se postaviti i na koji način mogu ostvariti svoj cilj.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije