Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Održan 13. Olimpijski festival; vrtićani uživali u vrhunskom sportskom događaju

Objavljeno prije

U utorak, 21. svibnja na igralištu ONK Metković održan je 13. Olimpijski festival Dječjeg vrtića Metković. U ime gradonačelnika Dalibora Milana Dječju olimpijadu je otvorila predsjednica Upravnog odbora Dječjeg vrtića Metković Sanda Tomić i poželjela sreću svim malim natjecateljima.

Natjecanje se održalo u 4 discipline: trčanje na 50 metara, bacanje loptice u dalj, skok u dalj i mali nogomet. Malonogometne ekipe su bile: Galebovi (voditeljica Jelena Vekić), Slavuji (Marijana Bebić), Vjeverice (Željka Marušić) i Žapci (Marina Barjaktarović).

U malome nogometu pobijedila je ekipa Galebovi, dok je ekipa Žapci odnijela sveukupnu pobjedu radi osvojenog najvećeg broja medalja.

Županijska razina natjecanja održava se u Stonu, 31. svibnja gdje će Dječji vrtić Metković predstaviti osvajači prvih mjesta. Čestitamo svim natjecateljima i pobjednicima te Dječjem vrtiću Metković na odličnoj organizaciji. A kako je to izgledalo na Dječjoj olimpijadi, kao i sve osvajače medalja možete pogledati u našoj galeriji:

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije