Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Održan 13. Olimpijski festival; vrtićani uživali u vrhunskom sportskom događaju

Objavljeno prije

U utorak, 21. svibnja na igralištu ONK Metković održan je 13. Olimpijski festival Dječjeg vrtića Metković. U ime gradonačelnika Dalibora Milana Dječju olimpijadu je otvorila predsjednica Upravnog odbora Dječjeg vrtića Metković Sanda Tomić i poželjela sreću svim malim natjecateljima.

Natjecanje se održalo u 4 discipline: trčanje na 50 metara, bacanje loptice u dalj, skok u dalj i mali nogomet. Malonogometne ekipe su bile: Galebovi (voditeljica Jelena Vekić), Slavuji (Marijana Bebić), Vjeverice (Željka Marušić) i Žapci (Marina Barjaktarović).

U malome nogometu pobijedila je ekipa Galebovi, dok je ekipa Žapci odnijela sveukupnu pobjedu radi osvojenog najvećeg broja medalja.

Županijska razina natjecanja održava se u Stonu, 31. svibnja gdje će Dječji vrtić Metković predstaviti osvajači prvih mjesta. Čestitamo svim natjecateljima i pobjednicima te Dječjem vrtiću Metković na odličnoj organizaciji. A kako je to izgledalo na Dječjoj olimpijadi, kao i sve osvajače medalja možete pogledati u našoj galeriji:

PRVA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Metkovac Sergej Jakirović više nije trener Gorice

Objavljeno prije

Metkovac Sergej Jakirović od danas više nije trener Gorice. Nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera ugovor je sporazumo raskinut, a toj odluci zasigurno je kumovao teški poraz prošlog vikenda u Splitu, kada je njegova momčad izgubila od Hajduka s visokih 6:0.

– Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede, – rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije