Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MLADE NOGOMETNE UZDANICE

Odlični rezultati mlađih uzrasta u nogometu

Objavljeno prije

nogomet, sport, lopta

U Prvoj županijskoj juniorskoj ligi (U-18), juniori Neretve osvojili su prvo mjesto. U posljednjoj utakmici sezone mladi Metkovci pobijedili NA Libertas s 5:0.

U konkurenciji 6 klubova Neretva je u 10 utakmica ostvarila 9 pobjeda i doživjela jedan poraz, s gol razlikom 39:11, ili plus 28 golova.

Druga je Župa dubrovačka, treća NA Libertas, četvrti je Orebić s devet, peti BŠK Zmaj sa devet i zadnji Gusar sa šest bodova.

Igrač Neretve Duje Marušić s 10 pogodaka dijeli prvo mjesto na listi strijelaca s Brunom Lonzom iz Župe dubrovačke, drugi strijelac lige je Marko Manenica (Neretva) s 8, a treći Marin Čotić sa sedam pogodaka.

U prvenstvu mlađih kadeta vodeća je NA Konavle s 34 boda, šesti je ONK Metković s 24 boda. Na listi strijelaca vodi Nikola Bošnjak, član ONK Metkovića s 19 pogodaka.

U konkurenciji mlađih pionira (U-12) u skupini Neretva, vodeća je Neretva s 37 bodova iz 13 utakmica, drugi je ONK Metković (31), treća je Neretva II sa 14, četvrti Gusar (11) i peti Maestral sa 6 bodova. Na listi strijelaca vodi Šime Galov (Neretva) s 38 golova.

U prvenstvu početnika (U-10), vodeći su dječaci ONK Metkovića s 33 boda, druga je Neretva II koja ima također 33 boda.Preostala su još dva prvenstvena kola.

Prednatjecatelji Neretve (U-8) nalaze se na prvom mjestu s 27 bodova, drugi je ONK Metković s 20 bodova.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije