Ostanimo u kontaktu

1. ŽUPANIJSKA LIGA DNŽ

Odličan Metković u Žrnovu uzeo samo bod

Objavljeno prije

Foto: Fb ONK Metković

Iako su mnogi očekivali da će nogometaši ONK Metković u Žrnovu nekako se dokopati pobjede, a posebno stoga što je momčad bila kompletna, to se nažalost nije ostvarilo.

Gosti su bili daleko bolja momčad u prvom dijelu susreta, a u drugom dijelu bili su bolji domaći igrači.

Metkovci su svoju bolju igru u prvom dijelu okrunili u 36.minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca s 11 metara, a strijelac je bio nepogrešivi Dragan Brečić. S tim rezultatom igrači su otišli na odmor.

I kad se i u nastavku očekivala dominacija gostiju s Neretve, igrači Žrnova zapeli su iz petnih žila kako bi što prije došli do poravnanja. To im se i dogodilo u 56.minuti kada je Šeparović s 11 metara savladao Batinovića i poravnao rezultat.

Metković je mogao pri kraju susreta uzeti i tri boda, ali je udarac Dragana Brečića iz “slobodnjaka“ zaustavila vratnica.

Bilo kako bilo, Metković nije uspio upisati pobjedu jer nije pružio očekivanu i kvalitetniju igru, a u sljedećem kolu u Metković stiže vodeći Konavljanin.

Treba spomenuti još dvije važne sekvence vezane za utakmicu. Naime, na gostovanju je igrače Metkovića pratilo dvadesetak vjernih navijača, od kojih su neki putovali s igračima u autobusu, a neki u svojim automobilima. Još su jednom potvrdili koliko vole svoj klub.

Drugi dio je administrativne naravi. Igrači Metkovića pojavili su se na igralištu u Žrnovu u 15 sati. Doznali su da utakmice možda neće biti jer klub nije uopće prijavio PP Korčula javno okupljanje. Uključeni su brojni mobiteli, krenuli su razgovori s povjernikom i Policijskom postajom, pa je u 16 sati ipak stigla informacija da se može igrati, iako je tada utakmica treba započeti. Igrači dviju momčadi tek su tada ušli u svlačionice, a utakmica je počela u 16 sati i 30 minuta, odnosno pola sata kasnije .

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije