Ostanimo u kontaktu

SKAUTI HAJDUKA POSJETILI METKOVIĆ

Odigrane selekcijske nogometne utakmice za uzraste 2008., 2009. i 2010. godište

Objavljeno prije

Na igrališu ONK Metkovića danas je bilo živo, mladi Neretvani, godišta 2008, 2009 i 2010, odigrali su selekcijske utakmice pred glavnim skautom Nogometne akademije NK Hajduk Matom Radićem te trenerima Antom Puljizom i Danielom Vuškovićem i direktorom Omladinske akademije NK Hajduk Borom Primorcem.

– Dolina Neretve je uvijek bila veliki bazen talenata. Sretni smo što smo danas ovdje jer Omladinska akademija Hajduka kontinuirano prati razvoji mladih igrača i ima odlične odnose sa klubovima iz doline Neretve, – istaknuo je direktor Omladinske škole Boro Primorac.

Mladi nogometaši su bili podijeljeni u tri kategorije, a uz šesnaest igrača iz NK Neretve susretu su nazočili i nogometaši iz klubova ONK Metković, NK Neretvanac, NK Jadran Luka Ploče, NK Gusar, NK Orebić te Privatna škola Limači Čapljina, NK Neum i HNK Stolac.

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije