Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

ODIGRANE POLUFINALNE UTAKMICE

Odigrane prve utakmice Memorijalnog turnira ‘Ante Rebac’

Objavljeno prije

U petak je otvoren 2.Memorijalni nogometni turnir „Ante Rebac“ u čast poginulog hrvatskog branitelja i bivšeg igrača Neretve i ONK Metković.

Na otvorenju govorio je predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Mijo Vukušić, a turnir je otvorila najstarija unuka poginulog hrvatskog branitelja, Gabrijela.

U prvoj polufinalnoj utakmici Neretva je s 5:0 (3:0) pobijedila GOŠK Dubrovnik , golovima Buhača za 1:0 i 3:0, Batinovića za 2:0, te Luke Bubala za 4:0 i 5:0 !

Unatoč virozama , zamoru i ne igranju nekoliko igrača , Neretva je dominirala i zabijala. Igrali su svi s popisa, a među njima čak sedam juniora.

U drugoj polufinalnoj utakmici Jadran LP je sa 6:1 savladao ONK Metković, iako je na kraju prvog dijela rezultat glasio 2:1 za Pločane.

U nastavku je došla do izražaja činjenica da Jadran vježba već mjesec dana , dok će Metkovci s radom započeti tek za desetak dana.

U subotu će se za treće mjesto pokušati izboriti ONK Metković i GOŠK Dubrovnik, dok će u finalu biti Neretva i Jadran LP.

BOĆARI PRVOLIGAŠA METKOVIĆA PRIPREMAJU SE ZA NOVO PRVENSTVO

Markica Dodig: ‘Pripremno razdoblje iskoristit ćemo na najbolji mogući način i spremni krenuti u utrku za bodovima’

Objavljeno prije

Autor

BK Metković je zahvaljujući vrlo dobrim rezultatima u minulom prvenstvu ostvario plasman u boćarsku Super ligu u sljedećoj sezoni koja počinje tek 23.listopada.

U svom Boćarskom domu odrađuju zahtjevne treninge kako bi već u ovoj fazi priprema dosegnuli određeni stupanj spremnosti uoči početka vrlo izazovnog prvenstva.

Nekadašnjeg svjetskog prvaka , reprezentativca, voditelja, trenera i igrača BK  Metković, Markicu Dodiga pitali smo kako teku pripreme i ima li igračkih promjena.

– Nitko iz kluba nije otišao niti nam je tko pristupio, a prijelazni rok je završio.

Vježbamo triput tjedno kako bismo ostvarili naš plan i kako bismo što spremniji dočekali početak novog natjecanja u višem stupnju.

Nadam se da ćemo pripremno razdoblje iskoristiti na najbolji mogući način i spremni krenuti u utrku za bodovima, – rekao je Dodig.

U Super boćarskoj ligi Hrvatske natjecat će se sljedeći klubovi :

Biston, Istra Poreč,  Pazin, Pula, Marinići, Metković, Otok, Sokol Orbico, Vargon i Zrinjevac.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije