Ostanimo u kontaktu

LOŠI VREMENSKI UVIJETI

Odgođena Kup utakmica NK Neretva – ONK Metković

Objavljeno prije

Nogomet, NK Neretva, ONK Metković

Tajnik ONK Metković, Marin Jelčić izvijestio je da se utakmica 2. kola nogometnog Kup natjecanja za područje Dubrovačko-neretvanske županije odgađa za srijedu, 7. ožujka.

Inače, utakmica je bila zakazana za srijedu, 28. veljače, ali je nakon razgovora čelnika dva gradska kluba zaključeno da se zbog snijega i niskih temperatura utakmica odgađa.

Treba reći da će se NK Neretva i ONK Metković nakon Kup utakmice, već 11. ožujka sastati i u prvenstvenom susretu 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske u kojoj će Neretva tražiti bodove za preuzimanje vodeće pozicije na ljestvici.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije