Ostanimo u kontaktu

DANI CIKLOTURIZMA U METKOVIĆU

Objavljen program te počele prijave za prvu tematsku cikloturističku konferenciju

Objavljeno prije

Metković će biti domaćin prve tematske cikloturističke konferencije u Hrvatskoj, a održat će se od 15. – 17. svibnja ove godine. Puni program ove trodnevne konferencije koja će uključivati 220 sudionika i 15 govornika možete pogledati OVDJE.

Sve o načinima prijave, kao i prijavni obrazac možete pronaći na sljedećem linku: http://www.danicikloturizma.hr/prijave/ .

Razvoj cikloturizma zasniva se na tri glavne komponente koje čine destinaciju: infrastrukturi, ponudi i promociji. Dani cikloturizma, u svojem prvom izdanju, bavit će se upravo tim temeljnim elementima izgradnje destinacije s posebnim naglaskom na EuroVelo standarde u svakom od njih.

Dani cikloturizma, prva tematska cikloturistička konferencija u Hrvatskoj, povezat će sve dionike razvoja i ponude u Hrvatskoj te otvoriti prostor za uspostavu suradnje, razmjene iskustava i sinergijskog povezivanja.

Izvor: danicikloturizma.hr

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije