Ostanimo u kontaktu

ILIDŽA OPEN 2019.

Novih 7 medalja za Karate klub Metković, od kojih zlata za Duju Mihaljevića, Emu Galov i Doru Galov

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Protekloga vikenda Karate klub Metković nastupio je u Sarajevu sa 13 natjecatelja na ILIDŽA OPEN 2019, na kojem su nastupila 93 kluba iz 4 zemlje, sa ukupno 1055 natjecatelja.

Natjecatelji Karate klub Metković osvojili su 3 ZLATA i 3 SREBRA i 1 BRONCU.

Natjecanje je organizirano bez repasaža, tako da su medalje osvajali samo pobjednici u polufinalu i finalu.

U subotu je nastupilo 4 kadetkinja i juniora/ki kluba i tom prilikom je LINA ŠUTIĆ u kategoriji juniorke -59 kg pobijedivši 3 borbe ušla u finale, te osvojila srebro, pri tijesnom rezultatu od 2:1 za protivnicu.

Nastupili su još Petar Borovac, Iva Vučić i Lucija Utovac, ali su ovaj put ostali bez medalje…

Drugog dana turnira u nedjelju je nastupilo 9 natjecatelja mlađeg uzrasta Karate kluba Metkovića, koji su osvojili 3 zlata i 2 srebra i 1 broncu.

Medalje su osvojili:

DUJE MIHALJEVIĆ zlato dječaci 2007 -47 kg

EMA GALOV zlato djevojčice 2007 -40 kg

DORA GALOV  zlato djevojčice 2008 +44 kg

KATJA JERKOVIĆ srebro djevojčice 2007 -40 kg

ANTE LEONTIĆ srebro dječaci 2008 +50

NERA GRLJUŠIĆ bronca djevojčice  2008 -40

Nastupili su još Josip Obradović, Laura Bebić i Laura Ćulum, ali ovaj put su ostali bez medalje.

U ukupnom poretku od 93 kluba, Karate klub Metković se plasirao na 16 mjesto, što je vrlo dobar rezultat, uzimajući u obzir da su domaći klubovi nastupali i sa pet puta većim brojem natjecatelja.

Sljedeće natjecanje je Kup Jadrana koje će se održati u Splitu 31. ožujka ove godine.

Karate klub Metković

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije