Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TREĆI U UKUPNOM PORETKU

Novih 19 medalja za Karate Klub Metković

Objavljeno prije

KK Metković

U nedjelju, 4. studenog, KK Metković nastupio je sa 21 natjecateljem u 25 kategorija na međunarodnom turniru Dalmacija Open u sklopu kojega je bilo i Prvenstvo Dalmacije. Uz 5 zlata, 3 srebra i 11 bronci u borbama, KK Metković ostvario je visoko treće mjesto od ukupno 30 klubova.

Zlata su osvojili:
– Duje Mihaljević, dva zlata u učenicima i ml.kadetima
– Karla Pezić, ml.kadetkinje
– Laura Ćulum, ml.kadetkinje
– Petar Borovac u juniorima

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Srebra
– Dora Galov, učenice
– Katja Jerković, učenice
– Lucija Utovac, ml.kadetkinje

Bronce
– Duje Žderić (ml.učenik), Ante Leontić, Anja Pokrajac, Josip Ćerlek, Ema Galov, Laura Bebić (učenici/ce), Bruno Šutić, Laura Ćulum (ml.kadeti/kinje) i Iva Vučić sa dvije bronce (kadetkinje i juniori).

Nakon Prvenstva Dalmacije sljedeće natjecanje je Prvenstvo države za kadete, juniore i ml. seniore koje se održava u Rijeci 17 i 18. studenog na kojem će se 7 natjecatelja KK Metković pokušati izboriti za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati 08. veljače iduće godine.

Čestitke na dosadašnjem uspjehu i sretno!

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije