Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI RUKOMET

Novi uspjeh rukometašica Metkovića, ”stradao” je ŽRK Zadar

Objavljeno prije

Metkovski ženski drugoligaš postigao je novi uspjeh na svom terenu, ovom zgodom „stradao“ je ŽRK Zadar, a konačni rezultat jasno kazuje tko je bio bolji.

Doduše, sam početak nije baš ukazivao na takav rasplet događaja jer su gošće povele s 0:2, potom i s 2:3 i 2:4, a 3:4 bilo je posljednje vodstvo Zadra, ekipe koja je doputovala s 8 igračica.

Metković je preuzeo sve zaigrao brže i snažnije te je stekao prednost, 7:6, i 9:6. U 24.minuti Zadranke su zaprijetili približavanjem na 10:9, ali domaće su „dodale gas“ i na odmor su otišle s pet golova viška.

U nastavku opet bolja igra mladih Metkovki, no, u 42.minuti gošće su poravnale na 19:19, u 47.minuti bilo je 21:21, a u 49.,22:22 !

Tada na scenu stupaju redom, Šiljeg, Srna, Dropuljić i druge metkovske strijelkinje koje su realizirale gotovo sve napade i ostvarile 7:0 seriju, sve do konačnog omjera i rezultata, 29:22. Očito je da igračice Metkovića sve naučeno proteklih mjeseci pretvaraju u bodove, odnosno nove uspjehe.

Strijelkinje: Obšivač 7, Obradović 1, Srna 6, Gustin 3, Dropuljić 6, Jarak 2, i Šiljeg 4.

POSLJEDICE PANDEMIJE

Prekinuto natjecanje i u Prvoj boćarskoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Nakon donošenja novih epidemioloških mjera prije nekoliko dana a koje se odnose na razna okupljanja pa tako i na sportska, uslijedile su odluke sportskih saveza u našoj zemlji o prekidu natjecanja u određenim rangovima, osim natjecanja vrhunskih sportaša I. II. i III. kategorije u individualnim sportovima, za klubove koji se natječu u prvom i drugom rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji.

Kako je ta odluka uključivala nastavak natjecanja samo u najvišem rangu u seniorskoj konkurenciji u ekipnim sportovima smatralo se da i boćarski prvoligaši imaju to pravo.

Stoga su prošloga vikenda odigrali utakmice 5. kola Prve boćarske lige.

Međutim, stiglo je novo tumačenje Ministarstva turizma i sporta prema kojemu je boćanje pojedinačni sport pa je Izvršni odbor HBS-a odlučio prekinuti (obustaviti) sva natjecanja u svojoj nadležnosti. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija prvenstvo prvoligaša u boćanju moglo bi se nastaviti tek 15.siječnja 2021.godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije