Ostanimo u kontaktu

PRVA BOĆARSKA LIGA

Novi poraz boćara Metkovića na domaćem terenu od Pazina

Objavljeno prije

U 10. kolu prvenstva Prve boćarske lige Hrvatske, boćari Metkovića izgubili su na svom terenu od boćara Pazina, 11:15, te su tako dospjeli u vrlo tešku situaciju glede opstanka među prvoligašima.

Nije slutilo na dobro već nakon prve discipline (pojedinačno k.) u kojoj je Markica Dodig izgubio s 8:9 od Valtera Ivančića. Potom su Krstičević i Grbić zaradili dva poena u paru klasično, uslijedile su dvije pobjede gostiju, potom jedna domaćih, a onda opet dvije gostiju, da bi domaći ostvarili tri pobjede zaredom u preciznom, brzinskom, štafetnom i pojedinačno. Tada je rezultart bio 10:10!

Grbić i Ivančić su remizirali (pojedinačno klasično), 9:9, ali su gosti (pari i trojka klasično) ostvarili još četiri poena i napustili Metković pjevajući.

Metkovce sljedeće subote čeka gostovanje u Primoštenu, i odlučujuća utakmica za opstanak.

ŽENSKI NOGOMET

Neretva u Ligi za ostanak u nedjelju igra s Lepoglavom

Objavljeno prije

Standardni član ženskog nogometnog prvoligaškog društva, Neretva iz Metkovića nije uspjela u nastavku prvenstva osigurati igranje u Ligi za prvaka, već će od nedjelje sudjelovati u natjecanju u Ligi za ostanak!

Neretvi je malo nedostajalo da se bori s Osijekom, Splitom i Agramom za prvo mjesto, ali isto tako ni nastupi u Ligi za ostanak ne bi trebali predstavljati veće probleme koji bi mogli prouzročiti određene nove okolnosti.

I da ne duljimo, Neretva će u nedjelju s početkom u 18 sati i 30 minuta igrati s Lepoglavom kao gost, s ekipom koja je posljednja na ljestvici sa samo 4 osovojena boda, a onda slijede susreti s ostalim takmacima.

Neretvanke će na put krenuti u subotu s ciljem da u nedjelju pobijede ili osvoje jedan bod. Naime, Neretva je peta na ljestvici, potrebna joj je samo jedna pobjeda kod kuće da bez problema zadrži status prvoligaša.

O stanju u klubu i očekivanjima više nam je rekao trener Duško Mijoč:

– Mi uvijek idemo na pobjedu, optimistički gledamo na svaku utakmicu pa se nadam da u sudaru s Lepoglavom možemo do jednog ili dva boda. Uopće na strahujem za našu budućnost, imamo puno mladih igračica koje je u sljedećoj sezoni pokazati što znaju i mogu. Za utakmicu s Lepoglavom opet nećemo biti kompletni, ali se nadam da će igračice koje budu igrale dati svoj maksimum. Ja vjerujem u njihove sposobnosti i rezultate njihova rada i ne bojim se za naše sutra, – istaknuo je trener naših prvoligašica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije