Ostanimo u kontaktu

MOŽE LI ONK METKOVIĆ NASTAVITI S USPJESIMA

Novi ispit zrelosti pred nogometašima Metkovića, u srijedu Kup utakmica s Jadranom LP

Objavljeno prije

Nogometaši ONK Metkovića uspješno su otvorili nastavak prvenstva u Prvoj županijskoj ligi pobjedom u susretu s Konavljaninom, 2:1 i tako najavili uspješno proljeće, pa i prodor k samom vrhu ljestvice.

Prije početka prvenstva u dobroj igri su u Kup utakmici eliminirali Gusara iz Komina nakon boljeg izvođenja udaraca bijele točke, a u srijedu će na svom terenu dočekati momčad Jadrana LP iz Ploča.

Nema sumnje da su Pločani favoriti, iako se u tom natjecanju počesto doživljavaju velika iznenađenja. Stoga nije isključena mogućnost novog uspjeha momaka trenera Plećaša i nastavak natjecanja.

Batinović, Jelavić, Luka Borovac, Majić i ostali znaju igrati i zalagati se za boje svoga kluba. Uglavnom,  srijeda donosi novi ispit zrelosti nogometaša Metkovića i novu podršku vjernih Jajana.

ŽENSKI RUKOMET

Ilija Puljević Duka, pojačao stručni stožer ŽRK Metković

Objavljeno prije

Autor

Da sportska (rukometna) krv nije voda potvrdio je u petak navečer nekadašnji trener Mehanike i hrvatske reprezentacije, te još nekoliko klubova u inozemstvu, ali i sportski ambasador Hrvatske u nordijskim zemljama, Ilija Puljević Duka.

Iako nam je prije dvije-tri godine rekao da odlazi u sportsko-trenersku mirovinu, želja za transferom golemog rukometnog iskustva i sportskih uspjeha, bila je jača od blagodati sportske mirovine te se priključio stručnom stožeru ŽRK Metković, člana Druge lige.

On će uz već poznate trenere u klubu Jeru Alujevića i Antu Raiča, poučavati mlade rukometašice Metkovića, a kako će se točno zvati njegova uloga, odlučit će uprava.

Ilija Puljević Duka, ŽRK Metković

Puljević je u petak, prvo razgovarao, a potom na igralištu kod OŠ Stjepena Radića realizirao planirano gradivo s igračicama rođenim od 2002. do 2006. godine, i možemo vam reći da se „ni muha nije čula“. Tako je i izjavu za naš portal odgodio za neki drugi dan.

Predsjednik kluba Tomislav Komazin je bio konkretan:

– Nemao što tajiti, Puljević je pojačao naš stručni stožer i zbog toga mu hvala. Zar trebam naglašavati o kakvom se stručnjaku europskih razmjera radi. Naš teneljni cilj je da naša djeca žive sportski život, da vježbaju i uče, te da sutra kada završe osnovnu ili srednju školu nastave sa sportskim i svim drugim aktivnostima u nekoj drugoj sredini. Tim putem krenuli smo prije dvije godine, a rezultat nas ne zanima. Jedino nas zanima kvalitetan rad s našom djecom, a rezultati nam nisu primarni. Zbog pandemije nema turnira ni prijateljskih ogleda. Preostaje nam raditi prema projektima naših trenera i čekati otvaranje obnovljene sportske dvorane, – poručio je Komazin.

Zadovoljstvo dolaskom Ilije Puljevića u klub nije krio ni član uprave Siniša Bebić:

– Jedini ispravan put za naš klub je¸rad s mlađim uzrastima. Stoga nas veseli dolazak Ilije Puljevića koji u tom poslu ima golemo iskustvo, – rekao je Bebić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije