Ostanimo u kontaktu

NOVA POBJEDA ŽNK NERETVA

Dva gola Nicol Šunjić za tri boda Neretva u Splitu

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve u Prvoj HNLŽ još jednom su obradovale svoje navijače, ovaj put pobjedom u susretu s Marjanom u Splitu.

Marjan je prvi došao do gola u 20. minuti, Neretva je težila poravnanju , stvarala je akcije i prijetila. No, do poravnanja došlo je tek u 72. minuti, a strijelkinja je bila mlada Nicol Šunjić, nakon dobro organizirane akcije.

Ista igračica pogodila je i u 80. minuti, za 1:2, i  pokazalo se za konačnu pobjedu i 3 boda. Neretva je u Splitu bila bolji takmac bez obzira na vrlo dobru igru Marjana. Iskustvo i znanje prevagnuli su u korist Metkovki, i njihova stručnog stožera na čelu s Antom Markotom.

Imaju već devet bodova, što je siguran kapital za nastavak prvenstva i poziciju na ljestvici.

ŽNK Marjan – ŽNK Neretva 1:2 (1:0)

VRIJEDNA POBJEDA NAŠIH BOĆARA

Boćari Metkovića nakon odlične igre pobijedili Imoćane

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Boćari Metkovića uspjeli su pobijediti boćare Imotskog na njihovom terenu s 11:15, čime su učvrstili svoju treću, a možda i drugu poziciju na ljestvici a kojih se ulazi u Jedinstvenu ligu.

U prve četiri discipline rezultat je bio 4:4.

U ”brzincima” su Metkovci zabilježili poraz i pobjedu, u preciznom također, ali su dobili štafetu i stekli prednost, 8:10 prije zadnjih igara u kojima su opet pokazali više i zasluženo slavili.

Svi igrači Metkovića odigrali su svoje dionice vrlo kvalitetno, ali posebne pohvale pripadaju Mili Vidoviću i Andriji Čorluki za vrhunsku prezentaciju boćarskih vještina.

BK Imotski – BK Metković 11: 15

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije