Ostanimo u kontaktu

NOVA POBJEDA ŽNK NERETVA

Dva gola Nicol Šunjić za tri boda Neretva u Splitu

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve u Prvoj HNLŽ još jednom su obradovale svoje navijače, ovaj put pobjedom u susretu s Marjanom u Splitu.

Marjan je prvi došao do gola u 20. minuti, Neretva je težila poravnanju , stvarala je akcije i prijetila. No, do poravnanja došlo je tek u 72. minuti, a strijelkinja je bila mlada Nicol Šunjić, nakon dobro organizirane akcije.

Ista igračica pogodila je i u 80. minuti, za 1:2, i  pokazalo se za konačnu pobjedu i 3 boda. Neretva je u Splitu bila bolji takmac bez obzira na vrlo dobru igru Marjana. Iskustvo i znanje prevagnuli su u korist Metkovki, i njihova stručnog stožera na čelu s Antom Markotom.

Imaju već devet bodova, što je siguran kapital za nastavak prvenstva i poziciju na ljestvici.

ŽNK Marjan – ŽNK Neretva 1:2 (1:0)

ŽENSKI NOGOMET

Neretva nije uspjela iznenaditi Donata

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija fb ŽNK Donat-Zadar

Iako su optimisti očekivali da će se ŽNK Neretva iz Zadra vratiti s jednim ili s tri boda, to se nije dogodilo. Novi prvoligaš bio je bolji i slavio je s 2:0.

Prvi gol za domaće postigla je Bačić još u 5. minuti. Nakon toga Neretva je zagospodarila terenom, stvarala je prilike, jednostavno bila je bolji takmac. Imala je Neretva nekoliko prigoda, pa i tri ”slobodnjaka”, no lopta nije htjela u mrežu. Na odmor su ekipe otišle s 1:0 u korist Donata.

U nastavku opet je Neretva imala nekoliko prigoda, a onda u 60. minuti ozlijedila se Mandić pa je u igru ušla jedina pričuvna igračica Popović. Upravo je Popović u 83. minuti nehotice poslala loptu u vlastitu mrežu za Donatovih 2:0, i sigurnu pobjedu.

Treba reći da u redovima Neretve nije bilo pet igračica koje su bile odsutne zbog ozljeda ili radnih obveza.

Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Mandić (Popović), Herceg, Mijoč, S. Musulin, Dedaj, Šiljeg, Šunjić, Sušak, Čuljak, L. Musulin.

Sudio je Mateo Erceg s pomoćnicima Nimcem i Kraljevićem.

ŽNK Donat – ŽNK Neretva 2:0 (1:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije