Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Nova pobjeda Neretve

Objavljeno prije

ŽNK Neretva - ŽNK Marjan 3

Neretva – Marjan 5:1 (5:0)

Na kraju jesenskog dijela prvenstva, igračice Neretve priuštile su svojim navijačima još jedno pobjedničko slavlje i time dokazale da su spremne i na nove pothvate u nastavku prvenstva.

Svoju terensku premoć Neretva je okrunila prvim pogotkom u 17. minuti, iako ga je postigla Petra Barbir, igračica Marjana udarcem u vlastitu mrežu.

Samo dvije minute kasnije, Ivana Čubić znalački je završila napad svoje ekipe novim pogotkom za 2:0, a u 27. minuti Marija Herceg bila je neumoljiva za 3:0.

Prošle su svega dvije minute, a Nina Mijoč povisila je na 4:0, da bi Veronika Terzić u 32. minuti zaokružila veliku premoć Neretve za 5:0 u prvom dijelu.

U nastavku su domaće igračice kontrolirale igru, ali osim mlakih udaraca prema vratarici Krivić, nisu više pogađale za povećanje vodstva. U 73. minuti Andrea Šimić je iz slobodnog udarca polučila počasni pogodak za Splićanke.

Pred stotinjak gledatelja bez pogreški je sudila Vesna Budimir iz Podstrane.

Evo i pobjedničkog sastava Neretve:

Kešina, J. Jurković, Čubić (od 52. Mandić), Herceg, Mijoč (od 62. Musulin), Terzić, Šimunović, Tanović, Žilić (od 46. Bokšić), A. Jurković, Perić. Trener: Duško Mijoč.

Pero Jakić

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije