ŽENSKI NOGOMET

Nova pobjeda Neretve

Objavljeno 25. studenoga 2017. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

ŽNK Neretva - ŽNK Marjan 3

Neretva – Marjan 5:1 (5:0)

Na kraju jesenskog dijela prvenstva, igračice Neretve priuštile su svojim navijačima još jedno pobjedničko slavlje i time dokazale da su spremne i na nove pothvate u nastavku prvenstva.

Svoju terensku premoć Neretva je okrunila prvim pogotkom u 17. minuti, iako ga je postigla Petra Barbir, igračica Marjana udarcem u vlastitu mrežu.

Samo dvije minute kasnije, Ivana Čubić znalački je završila napad svoje ekipe novim pogotkom za 2:0, a u 27. minuti Marija Herceg bila je neumoljiva za 3:0.

Prošle su svega dvije minute, a Nina Mijoč povisila je na 4:0, da bi Veronika Terzić u 32. minuti zaokružila veliku premoć Neretve za 5:0 u prvom dijelu.

U nastavku su domaće igračice kontrolirale igru, ali osim mlakih udaraca prema vratarici Krivić, nisu više pogađale za povećanje vodstva. U 73. minuti Andrea Šimić je iz slobodnog udarca polučila počasni pogodak za Splićanke.

Pred stotinjak gledatelja bez pogreški je sudila Vesna Budimir iz Podstrane.

Evo i pobjedničkog sastava Neretve:

Kešina, J. Jurković, Čubić (od 52. Mandić), Herceg, Mijoč (od 62. Musulin), Terzić, Šimunović, Tanović, Žilić (od 46. Bokšić), A. Jurković, Perić. Trener: Duško Mijoč.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari