Ostanimo u kontaktu

PRVA LIGA BOĆARA

Nova pobjeda boćara Metkovića, ovaj put su bili bolji od ekipe Hajduk Rašica

Objavljeno prije

Boćari Metkovića u trećem četvrtom prvenstvenom kolu Prve boćarske lige Jug, ostvarili su novu, treću pobjedu od početka natjecanja. Ovom prigodom Metković je pobijedio ekipu Hajduk Rašica s 15:11.

Iako se čini da sama razlika u poenima dovoljno govori o tomu tko je bio bolji, ipak u neku ruku nije bilo tako. Doduše prije sudara u četiri posljednje discipline domaći su stekli prednost, 15:11, no u samoj završnici gosti su pružili zapažen otpor. Ipak Jure Krstičević i Markica Dodig u paru, te Mile Vidović (pojedinačno) uspjeli su savladati svoje takmace i svojima donijeti važne poene za konačnih 15:11.

Dosadašnje igre i kvaliteta metkovskog boćanja siguran su jamac da će boćari Metkovića biti jedni od najozbiljnijih kandidata za prvaka, ili u najmanju ruku za osvajanje jednog od tri prva mjesta na ljestvici. I ovom prigodom svi su metkovski boćari prezentirali kvalitetno boćanje .

1. ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Zbog pogoršane epidemiološke situacije stopiran nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Čelnici Županijskog nogometnog saveza planirali su nastavak natjecanja u nedjelju 7. ožujka, odigravanjem zaostale utakmice Hajduk 1932Maestral, te odigravanjem utakmica u Županijskom nogometnom kupu u kojemu su već izvučeni parovi:

SOŠK 1919Faraon, Jadran 1929 Smokvica – Omladinac (L), GusarONK Metković, SokolKonavljanin, CroatiaSlaven i NA LibertasŽupa dubrovačka.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i rasta broja pozitivnih na COVID 19, utakmice neće biti odigrane, a u najboljem slučaju kup ili prvenstvene utakmice mogle bi se organizirati tek 21. ožujka.

Treba podsjetiti da nije odigrano posljednje kolo u prvom dijelu sezone, te valja odigrati i dvije zaostale utakmice. Stoga većinu klubova čeka naporan raspored igranja, a neki od njih moraju odigrati čak 14 utakmica.

Ne treba ni spominjati da su u problemima i treneri klubova koji su tempirali pripreme prema svom programu čekajući početa natjecanja, ni igračima nije lako.

No, zdravlje je svakako najvažnije, pa treba pričekati bolja epidemiološka vremena.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije